ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι πιο όμορφες γυναίκες σε «ανδροκρατούμενα» αθλήματα

Οι πιο όμορφες γυναίκες σε «ανδροκρατούμενα» αθλήματα

H αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες κυριαρχούν σε αθλήματα, όπως βόλεϊ, τένις ή ενόργανη γυμναστική, αλλά υπάρχουν και αθλήτριες σε πιο… αντρικά αθλήματα, οι οποίες όχι μόνο είναι καλές σε αυτό που κάνουν αλλά και πολύ όμορφες.

Στη λίστα που ακολουθεί μπορεί αυτές οι γυναίκες να βρίσκονται σε αθλήματα που επικρατούν οι άντρες, αλλά θα δείτε ότι δεν είναι μόνο αθλήτριες αλλά και γυναίκες. Και μάλιστα πολύ ωραίες!

Julia Rohde

Όταν σκέφτεστε αρσιβαρίστες, σας έρχονται στο μυαλό κυρίως άντρες και λιγότερο γυναίκες, που είναι πολύ ογκώδεις, με πάρα πολύ γυμνασμένα χέρια και πόδια. Υπάρχει όμως και η Julia Rohde.
Κατάγεται από τη Γερμανία, είναι 26 ετών και ασχολείται με την άρση βαρών εδώ και 14 περίπου χρόνια, καθώς ξεκίνησε από τα 12. Αγωνίστηκε στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, στην κατηγορία των γυναικών 53 κιλά, τερματίζοντας 11η.

Blair O’Neal

Η 34χρονη Blair O’Neal είναι ένα από τα πιο καυτά αστέρια του γκολφ, αλλά και μοντέλο. Βρίσκεται στον κόσμο του γκολφ από την ηλικία των 11, ξεκίνησε την καριέρα της ως επαγγελματίας το 2004, όπου έπαιξε για το Arizona State University. Εκτός από την καριέρα της στο γκολφ, έχει μια προσοδοφόρα σταδιοδρομία στο μόντελινγκ. Επίσης, συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο του αθλητισμού, όπως Cobra Golf και Puma.

Hilary Knight

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.