ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Μάρθα Καραγιάννη – Μίμης Στεφανάκος: Ο μεγάλος έρωτας, ο γάμος, ο τραγικός θάνατος & ο εφιαλτικός χωρισμός

Μάρθα Καραγιάννη – Μίμης Στεφανάκος: Ο μεγάλος έρωτας, ο γάμος, ο τραγικός θάνατος & ο εφιαλτικός χωρισμός

Εκείνη ήταν η γόησσα του κινηματογράφου, εκείνος ήταν ο γόης των γηπέδων. Η 20χρονη τότε Μάρθα Καραγιάννη και ο 23χρονος Μίμης Στεφανάκος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μια Δευτέρα του Οκτωβρίου του 1960. Ο γάμος τους προβλήθηκε από τα Μέσα της εποχής ως η ευτυχής κατάληξη ενός παθιασμένου έρωτα.

Η Μάρθα Καραγιάννη πρωταγωνιστούσε σε κινηματογραφικές ταινίες, ενώ ο Μίμης Στεφανάκος ήταν ο άσος του Ολυμπιακού. Δύο νέοι ερωτευμένοι, επιτυχημένοι, ταιριαστοί.

Η κοινή ζωή τους όμως έμελλε να τελειώσει άδοξα. Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, ένα χαρμόσυνο γεγονός, που θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους, είχε τραγική κατάληξη. Η Μάρθα Καραγιάννη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα μωρό, που όμως έζησε μόνο για τρεις ημέρες…

Η ηθοποιός τότε θέλησε να αποτραβηχτεί και να μείνει μόνη της. Κάπως έτσι ήρθε και το τέλος του γάμου τους. Δεν ήταν οι πειρασμοί που τους περιτριγύριζαν, δεν ήταν οι επιτυχίες που κυνηγούσαν, όπως πολλοί υπέθεταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μάρθα Καραγιάννη μετά από αυτό το τραγικό συμβάν δεν προσπάθησε να ξαναγίνει μητέρα. Ο φόβος μήπως της ξανασυμβεί κάτι τέτοιο την ακολουθούσε, μέχρι που η ιδέα για ένα παιδί κατέληξε να φαντάζει μακρινή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.