Αυτή η γυναίκα είναι 58 ετών και το κορμί της το ζηλεύουν 20χρονες (φωτο)

Αυτή η γυναίκα είναι 58 ετών και το κορμί της το ζηλεύουν 20χρονες (φωτο)

Κάποιες γυναίκες γερνούν και γίνονται ομορφότερες και γοητευτικότερες. Η Τζόντι Μπάουερ είναι μια από αυτές. Είναι 2 χρόνια πριν από τα 60 της, έχει γεννήσει δυο παιδιά και όμως το κορμί της θα το ζήλευαν ακόμη και 20άρες.

Η Τζόντι που κατά το παρελθόν έχει ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια στον διαγωνισμό «Fitness America» είναι το γηραιότερο μοντέλο που έχει ποζάρει ποτέ στο εξώφυλλο του περιοδικού sports Illustrated.

«Δεν υπάρχουν ειδικές ηλικιακές κατηγορίες. Το θέμα είναι να νιώθεις μέσα σου όμορφη» θα πει η Τζόντι η οποία διατηρεί αλυσίδα με είδη γυμναστικής στο Κονέκτικατ.

Η Τζόντι γυμνάζεται καθημερινά αλλά μη νομίζετε ότι «λιώνει» στα γυμναστήρια. Στόχος της είναι να συμπληρώνει 10 ώρες γυμναστικής την εβδομάδα. «Είναι κάτι που κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει και σύντομα θα δει τα αποτελέσματα» λέει η ίδια και συμπληρώνει: «Ποτέ δεν είναι αργά να πετύχετε κάτι στη ζωή σας».

Η προηγούμενη γυναίκα που είχε ποζάρει για το περιοδικό ήταν η Παολίνα Πορίζκοβα. Η Παολίνα ήταν 54 ετών το 2018 όταν έγινε και εκείνη εξώφυλλο του περιοδικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BzDyZzCJnB-/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.