Οι εξωτικές φωτογραφίες της Sarah Kohan ξεσηκώνουν το instagram (φωτο)

Οι εξωτικές φωτογραφίες της Sarah Kohan ξεσηκώνουν το instagram (φωτο)

Η Sarah Kohan είναι φοιτήτρια που λατρεύει τα ταξίδια και πηγαίνει σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο βγάζοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Εκτός από φοιτήτρια Νομικής, είναι και blogger που την ακολουθούν εκατομμύρια follower και κάνει πράξη αυτό που πολλοί θα ζήλευαν και θα θεωρούσαν όνειρο ζωής, ταξιδεύοντας σε διάφορα εξωτικά νησιά για να τα φωτογραφίσει.

Η 24χρονη Sarah Kohan από το Σίδνεϊ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων για τις εκπληκτικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στις οποίες απεικονίζονται ονειρικά νησιά, ειδυλλιακά τοπία, καταπράσινα νερά και εξωτικά ζώα.

Στη δημοφιλία της σημαντικό ρόλο έχουν παίξει πάντως και τα σωματικά της προσόντα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες. Με 1,145 αναρτημένες της φωτογραφίες έχει καταφέρει να τραβήξει σαν μαγνήτης επάνω της περισσότερους από 1.5 εκατομμύρια followers.

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.