ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σ. Χρηστίδου, Γ. Αρναούτογλου και Γ. Τσιμιτσέλης δείχνουν πώς θα είναι στα γεράματά τους (φωτο)

Σ. Χρηστίδου, Γ. Αρναούτογλου και Γ. Τσιμιτσέλης δείχνουν πώς θα είναι στα γεράματά τους (φωτο)

Χρηστίδου, Αρναούτογλου και Τσιμιτσέλης δείχνουν πώς θα είναι στα γεράματά τους.

Και οι celebrities υπέκυψαν στο FaceApp που κάνει θραύση τις τελευταίες ημέρες.

Τις τελευταίες ημέρες, ο ένας μετά τον άλλο χρήστη των social media υποκύπτει στο… ταξίδι στο μέλλον που προσφέρει η εφαρμογή FaceApp. Και άμα ανοίξεις τη σελίδα σου στο facebook ή το λογαριασμό στο Instagram, όλο και σε κάποια γνώριμη αλλά «γερασμένη» μορφή θα πέσεις. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό και σου λύνει την προσωπική απορία πώς θα είσαι όταν θα γεράσεις. Ή την απορία πώς θα είναι κάποια διάσημα πρόσωπα ή ακόμη και οι πολιτικοί.

Στη μόδα αυτή έχουν υποκύψει και οι celebrities, όπου ο ένας μετά τον άλλο τολμά να δει πώς θα είναι μετά από 30 χρόνια. Ανάμεσά τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας… βλέπω τις φωτό αυτές τις μέρες και από τη μια είναι θλιβερό από την άλλη βλέπεις τον εαυτό σου και λες μια χαρά θα κρατιέμαι αν φτάσω… μέχρι τότε όμως κάθε λεπτό είναι σημαντικό», έγραψε ο Τσιμιτσέλης στη λεζάντα που συνόδευσε την «γερασμένη» του εικόνα.

«Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει άσκοπα… γιατί περνάει γρήγορα!!!!» έγραψε ο Αρναούτογλου, ενώ η Χρηστίδου σχολίασε πως μοιάζει στη μαμά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.