ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κάντις Σουάνπολ: Το αγγελάκι της Victoria’s Secret αποκάλυψε τη διατροφή που της χαρίζει αυτό το σώμα (φωτο)

Κάντις Σουάνπολ: Το αγγελάκι της Victoria’s Secret αποκάλυψε τη διατροφή που της χαρίζει αυτό το σώμα (φωτο)

Παρά τις δύο εγκυμοσύνες της, η Κάντις Σουάνπολ, ένα από τα πιο διάσημα αγγελάκια της Victoria’s Secret, έχει καταφέρει να διατηρήσει το καλλίγραμμο σώμα της, συνεχίζοντας να κερδίζει έτσι μια θέση στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου. Ποια είναι τα μυστικά της;

Η διατροφή της

Όπως και πολλά άλλα μοντέλα, η Κάντις θεωρεί το πρωινό πολύ σημαντικό γεύματα. Έτσι φροντίζει να ξεκινά τη μέρα της καταναλώνοντας όσο πιο υγιεινά τρόφιμα μπορεί. Συνήθως αποφεύγει τον καφέ και επιλέγει ένα smoothie με λάδι καρύδας, έλαιο λιναρόσπορου, μπανάνα, πρωτεΐνη κάποιο φρούτο γεμάτο αντιοξειδωτικά, όπως μύρτιλλα και φράουλες ή κάποιο βούτυρο ξηρών καρπών.

Άλλες φορές επιλέγει αβγά ή τοστ με τυρί. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της, ενώ λατρεύει τον καφέ, το ότι τον έκοψε ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής της. «Εάν αντικαταστήσεις τον καφέ με ντεκαφεϊνέ τσάι ή ζεστή σοκολάτα, τα επίπεδα ενέργειάς σου θα είναι πολύ καλύτερα», εξηγεί.

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της, όπως έχει πει, είναι ότι φροντίζει τα γεύματά της κατά τη διάρκεια της μέρας να μην είναι ποτέ πολύ μεγάλα. «Τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας για εμένα. Ένα γεύμα μέσα στη μέρα θα είναι πιο ελαφρύ απ’ ό,τι άλλα. Πιθανόν το μεσημέρι θα φάω κάτι πιο βαρύ ώστε το σώμα μου να έχει χρόνο να το κάψει. Το βράδυ τρώω κάτι πιο ελαφρύ και πάντα τρώω ένα πλούσιο πρωινό», λέει.

https://www.instagram.com/p/Bbjd5M2FS1M/?utm_source=ig_embed

Η γυμναστική της
Η Κάντις αλλάζει διαρκώς το είδος γυμναστικής που ακολουθεί, προκειμένου να μην «συνηθίζει» το σώμα της. Λατρεύει το μποξ, το τρέξιμο στην παραλία, τη yoga και τις ασκήσεις με λάστιχα. Η αγαπημένη της γυμναστική όμως είναι η yoga. «Κάνω yoga κάθε φορά που νιώθω πιεσμένη -Προσπαθώ να κάνω τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα», λέει.

https://www.instagram.com/p/Bg9fdEhFISt/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.