Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει τι δεν πρέπει να φοράνε οι γυναίκες: «Είναι ξεπερασμένο»

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει τι δεν πρέπει να φοράνε οι γυναίκες: «Είναι ξεπερασμένο»

Για το ντύσιμό της, το στιλ της μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας και τις δικές της συμβουλές στις γυναίκες.

Μιλώντας στο Instyle, η παρουσιάστρια μίλησε για το πάθος που είχε μέχρι πρότινος για τα ψηλοτάκουνα, το οποίο μάλλον, τώρα, έχει ξεπεράσει. «Πριν από λίγα χρόνια δεν θα με έβλεπες ποτέ με φλατ. Τώρα φοράω συνέχεια!».

Το προσωπικό στιλ της Κατερίνας Καινούργιου
Η παρουσιάστρια ανέλυσε το προσωπικό της στιλ, λέγοντας ότι «το καλοκαίρι θα φορέσω ένα μάξι αέρινο φόρεμα, ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια, μια τσάντα και είμαι έτοιμη. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να φοράς αυτό που σε κολακεύει. Αν κάτι δεν σου ταιριάζει, μην το βάλεις επειδή είναι απλώς της μόδας. Εμένα, για παράδειγμα, δεν με κολακεύουν τα cropped παντελόνια. Δεν θα το βάλω επειδή είναι τάση. Παρακολουθώ τις τάσεις, αλλά τις προσαρμόζω πάνω μου. Μου αρέσει πολύ το πράσινο, σε όλες τις αποχρώσεις, και το λευκό. Το καλοκαίρι μου αρέσει το boho στιλ. Επίσης, λατρεύω το στιλ της Σήλιας Δραγούνη και του brand Nidodileda». Και συνέχισε: «Ενα item που έχει κάνει «απόσβεση» στην ντουλάπα μου είναι οι μαύρες, ψηλοτάκουνες μπότες μου με κρόσσια από τον οίκο Ιsabel Marant . Το στιλ μου θα το χαρακτήριζα modern chic. Σε αυτό με έχει βοηθήσει πολύ η Γεωργία Παντελέ, με την οποία συνεργάζομαι χρόνια και ακολουθώ πάντα τις στιλιστικές συμβουλές της».

Κι αν ανοίξεις την ντουλάπα της Κατερίνας Καινούργιου τι θα βρεις;
«Στην γκαρνταρόμπα μου θα βρεις vintage κομμάτια. Η μητέρα μου μου έχει χαρίσει κάποιες τσάντες Dior, που είναι πια συλλεκτικές και έχουν επανέλθει στη μόδα. Έχω κόλλημα με τα παπούτσια. Στη συλλογή μου έχω ωραίες μπότες, από Ιsabel Marant μέχρι Saint Laurent και πολλά κοστούμια. Έχω επενδύσει σε σοκάκια Balmain, γιατί πιστεύω ότι έχουν διαχρονική αισθητική, Επίσης, έχω ρούχα δεκαετίας που έχω μεταποιήσει – αγαπημένη μου συνήθεια. Και φυσικά λατρεύω τις παγέτες!».

Τι δεν θα φορούσε ποτέ
Υπάρχει κάτι που δεν θα φορούσε ποτέ; «Δεν θα φορούσα κάτι πολύ διάφανο. Μου αρέσουν οι διαφάνειες, αλλά σε συγκεκριμένα σημείο. Δεν μου αρέσει το προκλητικό».

Ανάμεσα στους αγαπημένους της διεθνείς σχεδιαστές είναι οι Victoria Beckham, Isabel Marant και Saunt Laurent.«Στην εγχώρια βιομηχανία λατρεύω τους Μi-Ro, θεωρώ συγκλονιστικό τον Βρεττό Βρεττάκο και μου αρέσει πάρα πολύ η Σήλια Δραγούνη. Ξεχωρίζω τις εμφανίσεις μου με τα κοστούμια Dimitris Petrou και τα φορέματα που έχω φορέσει από Μi-Ro και Σήλια Δραγούνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι είναι πια ξεπερασμένο και δεν πρέπει να φοράνε οι γυναίκες
«Στους Oλυμπιακούς Αγώνες του 2004 εργαζόμουν σε ένα γραφείο Τύπου, θυμάμαι είχα αγοράσει ένα φόρεμα Μissoni. Επειδή δεν μπορούσα να το αγοράσω και γνώριζα την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, της ζήτησα να μου το βάλει σε δόσεις» είπε και συνέχισε…Μου πήρε τρεις μήνες να το αποπληρώσω. Το έχω ακόμα. Είναι το κλασικό πολύχρωμο (πράσινο, κίτρινο, μπλε) Μissoni. Σήμερα πιστεύω ότι υπάρχουν τόσα πολλά και οικονομικά brands που δεν είναι ανάγκη να ξοδεύουμε μια περιουσία για να είμαστε καλοντυμένες. Όταν βλέπω πια γυναίκες να φοράνε πολλά luxury brands μαζί, μου αποπνέουν έναν νεοπλουτισμό κι είναι παράδειγμα προς αποφυγή για εμένα. Είναι ξεπερασμένο όλο αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.