ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δημήτρης Πιατάς: «Έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη φύση μου»

Δημήτρης Πιατάς: «Έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη φύση μου»

Αντλεί δύναμη από την κωμικότητα του. Έχει περάσει πολλές δυσκολίες και αποτυχίες, αλλά, όπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης Πιατάς, στην εφημερίδα “Secret” και στην Μαριάνθη Κουνιά. Όμως αυτές του έδιναν πάντα δύναμη να κάνει επιτυχίες.

«Το πιο μεγάλο δώρο για μένα είναι ότι με προτιμούν ακόμη σε δουλειές. Γιατί δεν είναι αυτονόητο. Ο ανταγωνισμός είναι δεδομένος, η αγορά είναι σχετικά μικρή και κάνω μια δουλειά την οποία θα έκανα με χαρά ακόμα κι αν δεν πληρωνόμουν.

Ποτέ δεν με απασχόλησε ότι δεν ήμουν ένας δίμετρος καλλονός. Κάποια στιγμή κατήργησα και τους καθρέπτες και λύθηκε εντελώς το πρόβλημα. Έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη φύση μου και είμαι μια χαρά. Δεν θα ήθελα ποτέ να αλλάξω. Πρόσφατα έγραψα το τρίτο βιβλίο, το “Σινέ Λαύκος”, όπου τα λέω όλα για εμένα. Το βιβλίο αυτό θα μείνει όταν εγώ θα φύγω, ενώ το υποκριτικό μου έργο τελειώνει με το τέλος κάθε παράστασης.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.