Γνωστός Έλληνας παραδέχεται: «Μου κάνουν ανήθικες προτάσεις αλλά εμένα η φαντασίωση μου είναι η Ε. Μενεγάκη!»

Γνωστός Έλληνας παραδέχεται: «Μου κάνουν ανήθικες προτάσεις αλλά εμένα η φαντασίωση μου είναι η Ε. Μενεγάκη!»

Η κάμερα της εκπομπής Όλα Λάθος συνάντησε τον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την ξένη showbiz και αποκαλύπτει ποιος ξένος διάσημος celebrity τον δυσκόλεψε σε συνέντευξη.

«Δεν έχω ρίξει μαύρη πέτρα στην Ελλάδα, αλλά είναι πρόκληση για μένα να είμαι στην Μέκκα του κινηματογράφου. Στον έρωτα είναι καλό να μιλάς στην γλωσσά σου! Η Ελένη Μενεγάκη είναι απολυτή φαντασίωση για μένα.

Δυσκολεύτηκα όταν πήρα συνέντευξη από τον Άντονι Χόπκινς, γιατί μου έλεγε συνεχώς ότι του κάνω αδιάκριτες ερωτήσεις. Η Πάμελα Άντερσον ήταν κρύα και σκύλα στη συνέντευξη! Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και ο Ζακ Γαλιφιανάκης “τα έτσουξαν” στην συνέντευξη! Είχα τελεία χημεία με την Μπιγιονσέ και με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Η πιο απεριποίητη στη συνέντευξη ήταν η Λέα Σεϊντού! Ο Μπραντ Πιτ από κοντά φαίνεται πιο νέος και ψήλος! Μου κάνουν ανήθικες προτάσεις στο Instagram», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σατσίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.