ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Κράξιμο» στην Πριγιάνκα Τσόπρα γιατί κάπνιζε – Εθεάθη με τσιγάρο ενώ κάνει καμπάνια για το άσθμα (φωτο)

«Κράξιμο» στην Πριγιάνκα Τσόπρα γιατί κάπνιζε – Εθεάθη με τσιγάρο ενώ κάνει καμπάνια για το άσθμα (φωτο)

Οργή προκάλεσε η διάσημη Ινδή ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα, με την φωτογραφία της που την δείχνει να καπνίζει, την ώρα που έχει κάνει εκστρατεία για την διάδοση της ευαισθητοποίησης για το άσθμα.

Η Πριγιάνκα Τσόπρα, που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νικ Τζόνας σε μια τελετή υπερπαραγωγή στην Βομβάη, πριν από 6 μήνες, είναι ασθματική και μίλησε για την αντιμετώπιση της χρόνιας ασθένειας σε μια διαφημιστική εκστρατεία πέρυσι.

Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο εθεάθη με ένα τσιγάρο στο χέρι δίπλα στον σύζυγό της στο Μαϊάμι κατά την διάρκεια των διακοπών τους, και πολλοί από τους οπαδούς της την χαρακτήρισαν «υποκρίτρια».

Κατακραυγή και ειρωνικά σχόλια των χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Κάποιοι μάλιστα, μοιράστηκαν ένα από τα παλιά tweets της ηθοποιού από το 2010, στο οποίο έλεγε ότι «το κάπνισμα είναι απαίσιο» ενώ ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ειρωνικά πως «το κάπνισμα θεραπεύει το άσθμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Άλλοι κατηγόρησαν την Πριγιάνκα Τσόπρα για το τσιγάρο επειδή παλαιότερα είχε χρησιμοποιήσει το άσθμα της σε μια διαφημιστική καμπάνια πέρυσι, για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μην χρησιμοποιούν πυροτεχνήματα κατά την διάρκεια ενός φεστιβάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.