Η Ιρίνα Σάικ με δερμάτινα εσώρουχα σε στιλ «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» (φωτο)

Η Ιρίνα Σάικ με δερμάτινα εσώρουχα σε στιλ «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» (φωτο)

Η προφανής δήλωση της ημέρας είναι πως η Ιρίνα Σάικ είναι μια πολύ σέξι γυναίκα!

Το διάσημο μοντέλο, απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο καυτή γυναίκα είναι, με πολλούς να δυσκολεύονται να καταλάβουν γιατί την άφησε ο Μπράντλεϊ Κούπερ, με την τελευταία της φωτογράφηση για το Vogue Espana.

Στην φωτογραφία που ανάρτησε η Ιρίνα Σάικ στο Instagram, το διάσημο μοντέλο στέκεται μπροστά σε ένα μαύρο κάμπριο αυτοκίνητο με μαύρα δερμάτινα εσώρουχα, μαύρο καλσόν και φυσικά μαύρες γόβες στιλέτο. Το όλο στυλ παραπέμπει πολύ σε «Τι θα γινόταν αν ο Κουέντιν Ταραντίνο σκηνοθετούσε ένα νέο ‘50 Αποχρώσεις του Γκρι’;». Φυσικά, η φωτογράφηση δεν ήταν σκηνοθετημένη από τον διάσημο Ταραντίνο αλλά από το γνωστό δίδυμο της φωτογραφίας Λουίτζι και Ιάνγκο.

Και σαν να μην έφτανε αυτή η φωτογραφία για να ξεσηκώσει τον ανδρικό πληθυσμό, μοιράστηκε μερικά ακόμη στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram, από την σούπερ σέξι φωτογράφηση.

Η Ιρίνα Σάικ ποζάρει σε πολύ καυτές πόζες με ένα ακόμη διάσημο μοντέλο την Αντριάνα Λίμα, με τις δύο γυναίκες να φορούν μαύρες δερμάτινες μάσκες που παραπέμπουν στην ταινία του Ταραντίνο «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» με τον Τομ Κρουζ και την Νικόλ Κίντμαν. Τα δύο μοντέλα ποζάρουν μέσα στο κάμπριο αυτοκίνητο φορώντας μαύρα κορμάκια, καλσόν και ψηλές δερμάτινες μπότες, σε πολύ διαχυτικές στάσεις. Στην λεζάντα των φωτογραφιών, η Ιρίνα Σάικ έγραψε απλά «Μόνο οι δυο μας» π[ροσθέτοντας δύο διαβολάκια emojis.

Το διάσημο μοντέλο χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της Μπράντλεϊ Κούπερ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την μεγάλη οικειότητα του σκηνοθέτη και ηθοποιού με την Lady Gaga στην τελετή απονομής των Όσκαρ, όταν ερμήνευσαν το τραγούδι Shallow» από την ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται».

Και το τελευταίο διάστημα, η Ιρίνα Σάικ θέλοντας ίσως να δώσει στον Μπράντλεϊ Κούπερ να καταλάβει τι πραγματικά έχασε, κάνει όλο και πιο σέξι φωτογραφήσεις για διάφορα περιοδικά. Πώς λοιπόν, να μην απορούν όλοι γιατί την χώρισε;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.