Πρωταθλητής του UFC σε σκάνδαλο με στριπτιζέζ (φωτο)

Πρωταθλητής του UFC σε σκάνδαλο με στριπτιζέζ (φωτο)

Μια στριπτιζέζ στο Νέο Μεξικό κατηγορεί τον Αμερικανό πρωταθλητή ελαφρών βαρών Τζον Τζόουνς για επίθεση με κεφαλοκλείδωμα, με τον 32χρονο να αρνείται τις κατηγορίες.

Σε μπελάδες έχει μπει ο πρωταθλητής του UFC στα ελαφρά βάρη, Τζον «Μπόουνς» Τζόουνς.

Μια σερβιτόρα κατηγορεί τον Τζόουνς πως της επιτέθηκε με κεφαλοκλείδωμα (!) σε ένα στριπ κλαμπ τον Απρίλιο.

Για την ακρίβεια, η άτυχη γυναίκα στην καταγγελία της ανέφερε πως ο Τζόουνς την «χτύπησε με ακατάλληλο τρόπο» και «την έσπρωξε προς προς την αγκαλιά του» κατά την επίσκεψη του σε μαγαζί στο Αλμπουκέρκι του Νέο Μεξικό.

Ο 32χρονος παλαιστής φέρεται να χτύπησε τη γυναίκα και να την έπιασε κεφαλοκλείδωμα σηκώνοντας την ψηλά.

Η γυναίκα έκανε τηλεφωνική καταγγελία στην αστυνομία από το σπίτι της, με τον Τζόουνς πάντως να αρνείται τις κατηγορίες.

Ο γνωστός παλαιστής πλήρωσε ήδη εγγύηση 300 δολαρίων στο δικαστήριο του Αλμπουκέρκι, με τον δικηγόρο του να λέει ότι οι κατηγορίες είναι «ψέματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζόουνς έχει μπελάδες με τη δικαιοσύνη, καθώς το 2015 είχε εμπλακεί σε ένα περιστατικό εγκατάλειψης θύματος σε τροχαίο, συγκεκριμένα μιας εγκύου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.