Κένταλ Τζένερ: Ξεσήκωσε τη Μύκονο με τις φίλες της (φωτο)

Κένταλ Τζένερ: Ξεσήκωσε τη Μύκονο με τις φίλες της (φωτο)

Η Κένταλ Τζένερ βρίσκεται στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές της, γεγονός που αποτελεί διαφήμιση για το νησί, αφού έχει εκατομμύρια φαν σε όλο τον πλανήτη.

Το γνωστό μοντέλο φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα το νησί των ανέμων, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτεται. Σύμφωνα με το περιοδικό Gala, η Κένταλ Τζένερ έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί με συναδέλφους μοντέλα της high-end fashion. Όλες είχαν μεγάλη διάθεση για να διασκεδάσουν και κατάφεραν με τον τρόπο τους να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε τη στιγμή που πήγαινε να βουτήξει στην θάλασσα, στην παραλία της Ψαρούς.

Η Κένταλ Τζένερ φορούσε ένα μικροσκοπικό μαγιό, που δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο. Φυσικά, το καλλίγραμμο κορμί της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Μαζί με τις φίλες της απόλαυσαν ξέφρενες στιγμές μέσα στο νερό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.