ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιάννα Νταρίλη: Η κούκλα γυμνάστρια των ’90s – Δες πώς είναι σήμερα

Γιάννα Νταρίλη: Η κούκλα γυμνάστρια των ’90s – Δες πώς είναι σήμερα

Ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες και σέξι παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης στην δεκαετία του ’90! Ο λόγος για την Γιάννα Νταρίλη, την οποία γνωρίσαμε το 1994 μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή “Πρωινός Καφές” και αναστάτωνε τον ανδρικό πληθυσμό με τις γυμναστικές της ικανότητες. Πλέον, η ξανθιά καλλονή ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη – απ’ όπου κατάγεται – και έχει το δικό της κανάλι το NewGreekTV.

Η πανέμορφη Γιάννα, εκτός από ιδιοκτήτρια, έχει και δική της εκπομπή με τίτλο «Καλημέρα USA», ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η πρώην γυμνάστρια είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ψιψίκα εδώ και περίπου 7 χρόνια.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, η Γιάννα Νταρίλη βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την πρώην γυμνάστρια στο θέατρο Άλσος, όπου πήγε να παρακολουθήσει την θεατρική επιτυχία του καλοκαιριού “Το δικό μας σινεμά”! Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Γιάννα παραμένει εντυπωσιακή και ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω της.

Δες φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.