ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαρία Δαλιάνη: Τούρτα υπερπαραγωγή δίπλα στην πισίνα (φωτο)

Μαρία Δαλιάνη: Τούρτα υπερπαραγωγή δίπλα στην πισίνα (φωτο)

Η Αγγελική Δαλιάνη γιόρτασε τα γενέθλια της με τον Μάνο Παπαγιάννη και τα δύο τους παιδιά. Η ηθοποιός απαθανάτισε την πελώρια τούρτα της, η οποία και πήρε θέση πλάι στην πισίνα.

Η πρωταγωνίστρια της «Μαρίας της Ασχημης», που επέστρεψε στην τηλεόραση την περασμένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη σειρά «Η Επιστροφή» έκλεισε την Κυριακή τα 40 και αποφάσισε να το γιορτάσει δεόντως. Η Αγγελική Δαλιάνη και ο σύζυγός της Μάνος Παπαγιάννης βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Καλαμάτα με τα δύο τους παιδιά και απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ξενοδοχείο της περιοχής.

https://www.instagram.com/p/B1D9eswH7KI/?utm_source=ig_embed

Το μεσημέρι της Δευτέρας λοιπόν, η Αγγελική Δαλιάνη ανάρτησε μια φωτογραφία της πλάι στην πισίνα, αλλά και πλάι σε μια τεράστια τούρτα που έφτασε στο σημείο για τα γενέθλιά της. Με δύο πόζες, η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της ευχήθηκαν.

Οι καλοκαιρινές διακοπές μετά το θάνατο στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη

Το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές, προσπαθώντας να αφήσει πίσω του το περιστατικό που συνέβη σε κατάστημα που διαθέτουν. Στο μαγαζί που διατηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης μαζί με την σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη στο Περιστέρι, ένας άνδρας πυροβόλησε έναν άλλον στο κεφάλι στα τέλη του Ιουλίου. Στα πλάνα που έχει καταγράψει το βίντεο ασφαλείας φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει το θύμα από πίσω και έξω από την καφετέρια και να τον πυροβολεί.

Πριν από τρεις ημέρες, ο Μάνος Παπαγιάννης ανάρτησε μια φωτογραφία με τα δύο του παιδιά στην πισίνα δηλώνοντας ευτυχισμένος που περνά χρόνο με την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/B0v2shoo3GU/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη εβδομάδα, ο ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία τόσο εκείνος, όσο και η Αγγελική Δαλιάνη γιόρταζαν τα έξι χρόνια της καφετέριας. Στην λεζάντα της έγραφε: «Εξι χρόνια ζήσαμε τα πάντα και συνεχίζουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.