ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε φουσκωτό στο Ιόνιο η Ελένη Μενεγάκη – Άφησε την Άνδρο για λίγες μέρες (φωτο)

Σε φουσκωτό στο Ιόνιο η Ελένη Μενεγάκη – Άφησε την Άνδρο για λίγες μέρες (φωτο)

Μπορεί η Αχλα να έχει γίνει το δεύτερο σπίτι της για το καλοκαίρι, η Ελένη Μενεγάκη αυτές τις μέρες όμως βρέθηκε σε άλλες θάλασσες.

Η Ελένη Μενεγάκη φρόντιζε να βρίσκεται στο νησί του αγαπημένου της συζύγου, στην Ανδρο, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα πριν ολοκληρώσει τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις για το καλοκαίρι. Οταν μάλιστα ολοκληρώθηκε η σεζόν και βρέθηκε στο νησί για τα καλά, τότε φρόντισε να δείξει πόσο της είχε λείψει με δυο λήψεις στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0mPGWhidKb/?utm_source=ig_embed

Πριν από μερικές η μέρες, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την μικρή της κόρη, Μαρίνα, με θέα τα γαλάζια νερά της Αχλας στην Ανδρο και έγραψε: «Μικρές στιγμές, μεγάλης αξίας».

Το μεσημέρι της Δευτέρας λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη ανάρτησε μια φωτογραφία της πάνω σε φουσκωτό. Φορώντας το μαγιό της και χωρίς να είναι μακιγιαρισμένη, η παρουσιάστρια μας ενημερώνει πως βρίσκεται «στα γαλάζια νερά του Ιονίου».

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ φαίνεται πως μαζί της θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν και το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B1D4kKGHxQV/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.