ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοφία Αρβανίτη: Η αδερφή του ήρωα-ψαρά μιλά σε ανάρτηση για τον αποθανόντα αδελφό της

Σοφία Αρβανίτη: Η αδερφή του ήρωα-ψαρά μιλά σε ανάρτηση για τον αποθανόντα αδελφό της

Την 23η Ιουλίου του 2018, ο Κώστας Αρβανίτης βγήκε με το καΐκι του «Ταξιάρχης» με πλήρωμα τη γυναίκα του Χρύσα, τον γιο του Δημήτρη και τον Μαχμούντ Μεσαφέρ και έσωσαν 70 ανθρώπους, που ήταν στη θάλασσα και καλούσαν για βοήθεια. Ήταν η ημέρα των γενεθλίων.

Η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη μίλησε στο Open, για τον χαμό του αδελφού της και αποκάλυψε πως πέρσι, ενώ έδινε τη μάχη για να σώσει τον κόσμο στο Μάτι, έδινε παράλληλα και την δική του προσωπική μάχη με τον καρκίνο.

«Έκανε και έναν ατομικό αγώνα με χειρουργεία, γιατί πάλευε με τον καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά τώρα…», τόνισε εμφανώς συγκινημένη.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποχαιρέτησε τον αδερφό της και μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.