ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά είναι τα αγαπημένα νησιά των Ελλήνων celebrities

Αυτά είναι τα αγαπημένα νησιά των Ελλήνων celebrities

Tα μέρη που αγάπησαν οι διάσημοι, και που μας προτείνουν ανεπιφύλακτα, μέσα από συνεντεύξεις τους!

Αίγινα

Μάξιμος Μουμούρης

“Για εμάς και τα παιδιά καλοκαίρι στην Αίγινα σημαίνει όλη μέρα θάλασσα, παγωτά, θερινό σινεμά, βόλτα με την άμαξα ή τα 8θέσια ποδήλατα”.

Σύμη

Δωροθέα Μερκούρη

“Ένα πράγμα ξέρω όταν φτάνω στη Σύμη και το καράβι στρίβει για να μπει στο προστατευμένο της λιμάνι: νιώθω ότι έφτασα σε ένα μαγικό μέρος της Ιταλικής Ριβιέρας”.

Κέρκυρα

Αλέξης Γεωργούλης

“Οι βόλτες μου στην πόλη ήταν αρκετές για να εντυπωσιαστώ με την αρχιτεκτονική της ομορφιά – δεν είναι τυχαίο που προστατεύεται από την Unesco. Είναι μια πανέμορφη πόλη με μαγικά σοκάκια και έντονο χαρακτηριστικό τη μουσική, θέλω να πω πως είναι σπάνιο να βρεις έναν Κερκυραίο να μην παίζει κάποιο μουσικό όργανο ή να μην τραγουδάει”.

Ύδρα

Ανθή Σαλαγκούδη

“Αυτό που αγαπώ κυρίως στην Ύδρα είναι ότι μπορείς να τη γυρίσεις με τα πόδια χωρίς να χρειάζεσαι αυτοκίνητο”.

Σαμοθράκη

Σίλας Σεραφείμ

“Η Σαμοθράκη δεν είναι νησί. Είναι τα σωθικά της βροντής, ξαπλωμένα στη θάλασσα. Είναι το ξύπνημα του Διονύσου στο θρακικό πέλαγος. Είναι ο καθεδρικός ναός των Θεών στη γη.”

Κρήτη – Ηράκλειο

Μαρίνα Σάττι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Από τη μια πλευρά τα βράχια και το ψηλό τείχος και από την άλλη η θάλασσα, οι βάρκες, οι ψαράδες, το μισοβυθισμένο Regina. Πιο πίσω το κάστρο. Μια μουσική από ένα ραδιοφωνάκι. Από μικρή έχω κάνει αυτή τη διαδρομή πολλές φορές. Εκεί έχω ονειρευτεί το μέλλον, έχω φαντασιωθεί τη ζωή μου, έχω σκεφτεί τις λύσεις στο ότι με απασχολούσε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.