ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν άρεσε σε Αιγύπτιο δικηγόρο η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ και της έκανε…μήνυση (βίντεο)

Δεν άρεσε σε Αιγύπτιο δικηγόρο η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ και της έκανε…μήνυση (βίντεο)

Ο Σαμίρ Σαμπρί, ένας δικηγόρος από την Αίγυπτο, που έχει τη φήμη να καταθέτει μηνύσεις εναντίον διασημοτήτων, ζητάει τώρα από τις αρχές της χώρας να απαγορέυσουν την είσοδο στη Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς αισθάνεται προσβεβλημένος από την πρόσφατη εμφάνιση της τραγουδίαστριας σε συναυλία στο Ελ Αλαμέιν, σύφωνα με τον Τύπο της Αιγύπτου.

Συγκεκριμένα, ο Σαμπρί δήλωσε ότι θα καταγγείλει τους διοργανωτές των συναυλιών της Λόπεζ, υποστηρίζοντας ότι η τραγουδίστρια ήταν «γυμνή» πάνω στη σκηνή και η διαφανής ενδυμασία της παραβίαζε τους τοπικούς κανόνες.

Ο δικηγόρος υποστήριξε επίσης ότι δεν ήταν σωστό να πραγματοποιηθεί η συναυλία κατά τις τελευταίες 10 ημέρες του μήνα Dhu al-Hijjah του ισλαμικού ημερολογίου, στη διάρκεια των οποίων οι Μουσουλμάνοι προσκυνητές από όλο τον κόσμο συρρέουν στην ιερή πόλη της Μέκκας.

«Είναι απαράδεκτο τη στιγμή που μερικοί άνθρωποι να εκτελούν θρησκευτικές τελετουργίες στο όρος Αραφάτ, άλλοι να παρακολουθούν μια σταρ να τραγουδά με αμφιλεγόμενη ενδυμασία», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δημοσιεύματα προσθέτουν ότι ο Σαμπρί κατέγραψε επίσης «την εμφάνιση των γυναικών υπουργών της Αιγύπτου που ήταν όλες ντυμένες με λευκά» και επέκρινε την επιλογή τους αυτή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα κοντά στο Ινστιτούτο Καρκίνου στο κέντρο του Καΐρου, στις 4 Αυγούστου, που κόστισε τη ζωή σε 20 ανθρώπους και άφησε 47 τραυματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.