ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καπρίτσιο τελικά ο χωρισμός Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ;

Καπρίτσιο τελικά ο χωρισμός Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ;

«Διάλειμμα» ο χωρισμός των Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ

Η τραγουδίστρια δεν σκοπεύει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ιστορία έγραψε τελικά ο Ρος από τα «Φιλαράκια» όταν φώναζε «we were on a break!» (κάναμε ένα διάλειμμα) την εποχή που η σχέση του με τη Ρείτσελ δεν περνούσε και την καλύτερη φάση της.

Κάτι παρόμοιο φαίνεται πως ισχύει τελικά ανάμεσα στη Μάιλι Σάιρους και τον Λίαμ Χέμσγουορθ, που ανακοίνωσαν το Σαββατοκύριακο τον χωρισμό τους, ωστόσο σήμερα γίνεται γνωστό πως η τραγουδίστρια δεν σκοπεύει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Αν και ο χωρισμός ανακοινώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο πηγές κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζουν ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς και άλλες φορές οι δυο τους είχαν χωρίσει.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το περιοδικό People, όπως αναμεταδίδει το ΑΜΠΕ: «Κάνουν ένα διάλειμμα τώρα επειδή το χρειάζονταν. Ήταν μια κακή κατάσταση με πολλές διαφωνίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και οι δύο συμφώνησαν ότι είναι καλύτερο να αφιερώσουν χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση τους τελείωσε οριστικά», είπε η πηγή, η οποία υποστήριξε ότι οι δυο τους όταν είναι μαζί είναι ευτυχισμένοι και υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.