ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σπύρος Πούλης: «Δεν με θέλουν στην Επίδαυρο! Ελπίζω του χρόνου να παίξω Αριστοφάνη»

Σπύρος Πούλης: «Δεν με θέλουν στην Επίδαυρο! Ελπίζω του χρόνου να παίξω Αριστοφάνη»

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλω να δουλεύω συνέχεια μαζί τους, αλλά και κάποιοι άλλοι που δεν θέλω να ξαναδουλέψω μαζί τους».

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Πούλης, ο οποίος τόνισε πως θέλει πολύ να παίξει στην Επίδαυρο, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί με ορισμένους συναδέλφους του.

Στην Επίδαυρο έχεις παίξει;

Όχι μωρέ, δεν με θέλουν, δεν είμαι πολύ καλός ηθοποιός για την Επίδαυρο… (γέλια). Θέλω πολύ να παίξω στην Επίδαυρο, δεν το κρύβω. Μας είχε πάρει ο δάσκαλός μας, τότε, ως ακόλουθους του βασιλιά σ’ ένα έργο, κι είχα παίξει μία φορά. Έρχονται πολλοί σκηνοθέτες και μου λένε ότι είμαι ο ιδανικός να παίξω κάποιο ρόλο του Αριστοφάνη, αλλά ακόμα δεν έχω παίξει τίποτα. Θέλω πολύ να παίξω στην Επίδαυρο, κι ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει, ελπίζω του χρόνου να παίξω Αριστοφάνη. Θέλω ταπεινά πράγματα, ούτε λεφτά, ούτε μεγάλες δόξες, δεν είμαι αρχομανής. Θέλω να κάνω με κέφι τη δουλειά μου, δεν θέλω γκρίνιες. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλω να δουλεύω συνέχεια μαζί τους, αλλά και κάποιοι άλλοι που δεν θέλω να ξαναδουλέψω μαζί τους.

Για ποιο λόγο;

Δεν θέλω γιατί κάποιοι είναι μίζεροι, είναι μαλ…ες, είναι κακοί άνθρωποι, ανεβαίνουν επάνω στη σκηνή και θέλουν να τα “φάνε” όλα. Αυτό δεν μου αρέσει, θέλω ήσυχους ανθρώπους, γλυκούς, μεγαλώνω και δεν μπορώ τους άλλους, με εκνευρίζουν, δεν μπορώ γιατί ή θα παίξω ξύλο ή θα σηκωθώ να φύγω. Έτσι λέω “όχι” από την αρχή και τελειώνω.

Δεν “πληρώνεις” την απόφασή σου αυτή;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όχι, γιατί είμαι στη φάση που μπορώ να κάνω κάποια πράγματα και μόνος μου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.