ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νεα καταγγελία κατά της Κέιτι Πέρι: Το «i kissed a girl» θέλησε να κάνει πράξη με Γεωργιανή παρουσιάστρια

Νεα καταγγελία κατά της Κέιτι Πέρι: Το «i kissed a girl» θέλησε να κάνει πράξη με Γεωργιανή παρουσιάστρια

Ενα από τα πρώτα της χιτ το «I kissed a girl» βάλθηκε να κάνει… πράξη η Κέιτι Πέρι, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει Γεωργιανή παρουσιάστρια σε ρωσική εφημερίδα.

Οπως φαίνεται, η Τίνα Καντελάκι ισχυρίζεται πως η τραγουδίστρια του «I kissed a girl» την παρενόχλησε σεξουαλικά επιχειρώντας να την ακουμπήσει σε απρεπή σημεία του σώματος και να την φιλήσει.

Η Γεωργιανή παρουσιάστρια βρισκόταν σε πάρτι, όπου παρίστατο και η Κέιτι Πέρι. Οπως ισχυρίζεται η Καντελάκι, παρότι προσπάθησε να αποτρέψει την Αμερικανίδα τραγουδίστρια εκείνη επέμενε, ενώ το άβολο περιστατικό παρακολουθούσαν και άλλοι άνθρωποι που βρίσκονταν στο πάρτι εκείνο το βράδυ. Σύμφωνα πάντα με την παρουσιάστρια, η Κέιτι Πέρι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών όση ώρα προσπαθούσε να την φιλήσει.

Η δεύτερη καταγγελία σε βάρος της Κέιτι Πέρι

Η Τίνα Καντελάκι προχώρησε στην αποκάλυψη αυτή έπειτα από την πρώτη καταγγελία σε βάρος της Κέιτι Πέρι την περασμένη εβδομάδα. Το μοντέλο Τζος Κλος περιέγραψε στο Instagram την περίοδο πριν από 9 χρόνια, όταν συνεργάστηκε με την Κέιτι Πέρι για τις ανάγκες του τραγουδιού Teenage Dream.

Ο Τζος Κλος μεταξύ άλλων περιγράφει: «Τράβηξε το σορτς και το εσώρουχό μου όσο πιο πολύ μπορούσε ώστε να δείξει σε δυο φίλους της και στον κόσμο γύρω το μόριό μου» γράφει. Το μοντέλο αναφέρει πως αισθάνθηκε ντροπή και εξηγεί γιατί επέλεξε τώρα, εννέα χρόνια μετά, να αποκαλύψει το περιστατικό.

«Το λέω γιατί η κουλτούρα μας έχει βαλθεί να αποδείξει πως οι άνδρες με εξουσία είναι διεστραμμένοι. Ομως και οι γυναίκες με εξουσία είναι εξίσου αηδιαστικές» συμπληρώνει το μοντέλο για την Κέιτι Πέρι και τους λόγους που δημοσιοποίησε το περιστατικό τόσα χρόνια μετά.

Η Κέιτι Πέρι δεν έχει σχολιάσει καμία από τις δύο καταγγελίες στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.