ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο πασίγνωστος ράπερ προκάλεσε πετώντας 100ευρα στη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης του Μάρκου Σεφερλή

Ο πασίγνωστος ράπερ προκάλεσε πετώντας 100ευρα στη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης του Μάρκου Σεφερλή

Είναι large και το δείχνει!

Ο Μάρκος Σεφερλής όπως σχεδόν κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στο Δελφινάριο. Στην φετινή του επιθεώρηση, «Ζητείται σεφ της κωμωδίας», ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός εκτός από όλους τους ρόλους που κάνει, εμφανίζεται και ως ράπερ.

Ο ράπερ, ωστόσο, που χθες είχε τα γενέθλια του, παρακολούθησε την παράσταση και ανέβηκε για λίγο στη σκηνή γνωρίζοντας την αποθέωση.

Όταν δε, ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε να τραγουδά την τεράστια επιτυχία του, εκείνος σηκώθηκε και πέταγε 100ευρά στην σκηνή!

Δείτε ποιος είναι ο πασίγνωστος ράπερ που έκανε… χαμό στο «Δελφινάριο»:

Φυσικά ο λόγος για τον Sin Boy, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους ήχους του «Mama?»!

Χθες ο ράπερ ήταν εκεί και όταν τον υποδύθηκε ο Σεφερλής εκείνος…… άρχισε να πετάει 100ευρά στην σκηνή, προκαλώντας χαμό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.