ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Barbara Palvin: «Παίζει» μπάλα εντός και εκτός γηπέδου (φωτο)

Barbara Palvin: «Παίζει» μπάλα εντός και εκτός γηπέδου (φωτο)

Η κυρία Palvin γεννήθηκε στη Βουδαπέστη και από νεαρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και το τραγούδι (θεωρεί ότι είναι και τα αγαπημένα της χόμπι). Παίζοντας ποδόσφαιρο στους δρόμους της Βουδαπέστης, το 2006 και μόλις 13 ετών, την ανακάλυψε ένας φωτογράφος από την Ιταλία.

Πήρε την άδεια από τους γονείς της και έκανε την πρώτη της φωτογράφιση το ίδιο έτος για το περιοδικό Spur Magazine. Το περιοδικό μόδας τις άνοιξε τις πόρτες στις πασαρέλες και δύο χρόνια μετά η Barbara ταξίδευσε στην Ιαπωνία, όπου δούλεψε για πολλές διαφημιστικές εταιρίες κυρίως σε Outboard (αφίσες στους δρόμους) φωτογραφίσεις.

Η επιστροφή στην Ευρώπη γίνεται το 2010, όπου εμφανίζεται στην ιταλική Vogue σε φωτογράφιση κοσμημάτων από τους Luciana Val & Franco Musso. Ακολούθησε το εξώφυλλο στο γαλλικό περιοδικό «L’Officiel» και η πασαρέλα για λογαριασμό της Prada για τη φθινοπωρινή συλλογή του 2011 στο Μιλάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.