ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Nεκρό διάσημο μοντέλο – Τι της προκάλεσε η φαρμακευτική αγωγή; (φωτο)

Nεκρό διάσημο μοντέλο – Τι της προκάλεσε η φαρμακευτική αγωγή; (φωτο)

H 29χρονη Janna Rasskazova, μοντέλο και DJ στη Ρωσία, κατέρρευσε στο σπίτι της στην Μόσχα, σύμφωνα με τον φίλο της που ήταν μαζί της εκείνη τη στιγμή. Ο φίλος της Αλεξάντερ, δήλωσε ότι η 29χρονη εξέπνευσε μετά από επίσκεψη γιατρού στο σπίτι της, ο οποίος της χορήγησε φαρμακευτική αγωγή χωρίς να γνωρίζει το ιστορικό της.

Το πρώην μοντέλο Playboy, σύμφωνα με την «Daily Mail», πάρταρε για «αρκετές ημέρες» και μετά κάλεσε έναν γιατρό από ιδιωτική κλινική για να την επισκεφθεί στο σπίτι της και να της κάνει μια θεραπεία. Ο Αλεξάντερ είπε πως η 29χρονη στη συνέχεια κοιμήθηκε και ο γιατρός έφυγε λέγοντας να μην αφήσουν την Janna μόνη της στο σπίτι.

H 29χρονη εξέπνευσε μετά από επίσκεψη γιατρού στο σπίτι της, ο οποίος της χορήγησε φαρμακευτική αγωγή χωρίς να γνωρίζει το ιστορικό της.Instagram

Σύμφωνα με την «Moskovsky Komsomolets», ο Αλεξάντερ ξύπνησε την 29χρονη λίγο αργότερα, διαπιστώνοντας πως «ανέπνεε με έναν πολύ περίεργο τρόπο». Το πρώην μοντέλο του Playboy σηκώθηκε, πήγε στην κουζίνα αλλά άρχισε να πνίγεται και τελικά πέθανε μπροστά στους φίλους της, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι γιατροί φοβούνται ότι ένα «φάρμακο που δεν συμβάδιζε με την θεραπεία της» μπορεί να προκάλεσε τον θάνατό της.

Έρευνα για τον εντοπισμό των αιτιών που οδήγησαν στο θάνατό της 29χρονης καλλονής έχουν ξεκινήσει οι Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.