Τέλος στη σχέση τους μετά από 6 χρόνια η Κέιτι Χολμς με τον Τζέιμι Φοξ (φωτο)

Τέλος στη σχέση τους μετά από 6 χρόνια η Κέιτι Χολμς με τον Τζέιμι Φοξ (φωτο)

Τίτλους τέλους φαίνεται πως έβαλαν στην σχέση τους η διάσημη ηθοποιός Κέιτι Χολμς και ο Τζέιμι Φοξ, μετά από 6 χρόνια μαζί.

Και την ώρα που όλοι περίμεναν πως το διάσημο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα στο Παρίσι, έσκασε η είδηση πως «ο Τζέιμι και η Κέιτι χώρισαν», όπως δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό People, με το ζευγάρι να ακολουθεί χωριστούς δρόμους από τον περασμένο Μάιο.

Οι φήμες που ήθελαν την Κέιτι Χολμς, πρώην σύζυγο του Τομ Κρουζ , να είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Τζέιμι Φοξ, είχαν ξεκινήσει από το 2013, χωρίς ωστόσο κανείς από τους δύο να το επιβεβαιώνει.

Και άργησαν πολύ να κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, η οποία έγινε μόλις φέτος στο Met Gala, με το ζευγάρι να μην σταματά να γελά και να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου.

Πέτρα του σκανδάλου μια 21χρονη τραγουδίστρια;


Η είδηση για το χωρισμό τους έρχεται τρεις μόλις ημέρες αφότου ο Τζέιμι Φοξ εθεάθη να κυκλοφορεί πιασμένος χεράκι – χεράκι με την 21χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο Σίλα Βέιβ την Παρασκευή το βράδυ φεύγοντας από νυχτερινό κέντρο του Λος Άντζελες.

Τον περασμένο Απρίλιο, μια πηγή είχε δηλώσει στο People πως ο Τζέιμι Φοξ και η Κέιτι Χολμς προσπαθούν να βρίσκουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο ο ένας για τον άλλον. «Όταν μπορούν να περάσουν χρόνο μαζί, το κάνουν. Όταν είναι απασχολημένοι και δεν μπορούν, δεν το κάνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι δύο ενήλικες που απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου εδώ και πολύ καιρό» είχε δηλώσει μια πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.