ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η λήψη της Παναγιώτας Βλαντή που έγραψε ιστορία (φωτο-βίντεο)

Η λήψη της Παναγιώτας Βλαντή που έγραψε ιστορία (φωτο-βίντεο)

Δεν είναι μια «απλή» γυναίκα ηθοποιός- όχι. Μπορεί στα μέρη μας να έχουμε πολλές κι εντυπωσιακές γυναίκες, όμως σαν αυτήν (μάλλον) καμιά.

Ο λόγος για την- αδιαμφισβήτητα ταλαντούχα- Παναγιώτα Βλαντή, η οποία αποτελεί τον ορισμό της εντυπωσιακής Ελληνίδας, με… μυριάδες αμετανόητους φαν να παθαίνουν παρατεταμένο ταράκουλο όταν την βλέπουν επί της οθόνης ή επί της σκηνής.

Η λατρεμένη «Σιλβή» που απολαύσαμε στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» μας έχει χαρίσει ουκ ολίγες αξέχαστες στιγμές, όμως υπάρχει ένα πλάνο λίγων δευτερολέπτων που απλά αν το έχεις δει δε γίνεται να το ξεχάσεις ποτέ ξανά.

Σε τι αναφερόμαστε; Στην σκηνή από τη «10η Εντολή», εκεί που η υπέροχη Παναγιώτα ξάπλωσε στο κρεβάτι, κάνοντάς μας να σκεφτούμε αυτομάτως ότι κι εμείς θα θέλαμε να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι- αρκεί, φυσικά, να ήταν κι αυτή παρούσα.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

Κι επειδή τώρα που θυμηθήκαμε την κ. Βλαντή είναι δύσκολο να ξεκολλήσουμε, ας παρατείνουμε ελαφρώς το οφθαλμόλουτρο, ρίχνοντας μια ματιά (και 2 και 3- χιλιάδες…) στην παρακάτω gallery:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: menshouse.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.