Στέλλα Μιζεράκη: «Χρησιμοποίησα τα χρήματα από το έπαθλο για να κάνω πλαστική στο στήθος μου!» (φωτο)

Στέλλα Μιζεράκη: «Χρησιμοποίησα τα χρήματα από το έπαθλο για να κάνω πλαστική στο στήθος μου!» (φωτο)

Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν η νικήτρια του reality Power of love μαζί με τον άτυχο Πάνο Ζάρλα. Ο τραγικός θάνατός του στις 31 Μαΐου κλόνισε τη Στέλλα που παρά το γεγονός ότι είχαν χωρίσει ως ζευγάρι, δεν μπόρεσε να πιστέψει τον άδικο χαμό του.

Η Στέλλα που έχει ως στόχο να γίνει παρουσιάστρια δεν έκρυψε ποτέ ότι πριν από λίγο καιρό επισκέφθηκε τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο. Ωστόσο σήμερα στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not», αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε το χρηματικό ποσό που κέρδισε από το show για να κάνει αισθητική επέμβαση στο στήθος της.

«Ναι έκανα το στήθος μου» είπε «Είμαι υπερ των αλλαγών αν δεν μας κάνουν «άλλους ανθρώπους» αλλά και να μας κάνουν τι πειράζει… Ο καθένας μπορεί να κάνει στον εαυτό του ότι θέλει».

Δες φωτογραφίες μετά και πριν την επέμβαση από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.