ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

45 χρονών και μητέρα τριών παιδιών με κορμί «λαμπάδα»! (φωτο)

45 χρονών και μητέρα τριών παιδιών με κορμί «λαμπάδα»! (φωτο)

Αν και 45 ετών και μητέρα τριών παιδιών, η εν λόγω εντυπωσιακή celebrity διατηρεί άψογες αναλογίες, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν με τις εμφανίσεις της με μαγιό στη Χαλκιδική!

Ο λόγος για την Αλέκα Καμηλά η οποία εθεάθη στην παραλία κάτω από το σπίτι που διαθέτει η οικογένειά της. Η άλλοτε σταρ της ελληνικής μόδας και πασαρέλας η οποία έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα για χάρη του συζύγου της Πέτζα Στογιάκοβιτςκαι μαζί με τα παιδιά τους ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων εκείνου, έδειχνε να είναι στην καλύτερη φόρμα και φυσικά, έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των υπόλοιπων λουόμενων της παραλίας.

Δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με τον μικρότερο γιο της, που είναι και ο βενιαμίν της οικογένειας καθώς το ζευγάρι έχει ακόμη έναν μεγαλύτερο γιο και μία κόρη.

Ήρεμη και χαρούμενη που βρισκόταν ξανά στα πάτρια εδάφη, η Αλέκα Καμηλά απόλαυσε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά της Χαλκιδικής και έδειχνε να είναι πολυ περιποιητική με τον μικρό γιο της στον οποίο είναι αφοσιωμένη, όπως και στα άλλα της παιδιά. Άλλωστε, από τότε που αποφάσισε να θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την οικογένειά της, έχει προσηλωθεί στον ρόλο της ως μητέρα και ως σύντροφος. Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην παραλία…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.