ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Αντζελίνα Τζολί αποχαιρετά το γιο της δακρυσμένη: Έφυγε για Νότια Κορέα (βίντεο)

Η Αντζελίνα Τζολί αποχαιρετά το γιο της δακρυσμένη: Έφυγε για Νότια Κορέα (βίντεο)

Ο Μάντοξ, ο μεγάλος γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ έκλεισε τα 18 και ετοιμάζεται πλέον να κάνει το δικό του νέο ξεκίνημα.

Ο 18χρονος Μάντοξ θα σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Yonsei που βρίσκεται στη Νότια Κορέα.

Ο ίδιος αποφάσισε να ακολουθήσει τον κλάδο της βιοχημείας και η γνωστή ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει πόσο περήφανη είναι για εκείνον.

Ο Μάντοξ μάλιστα έμαθε κορεάτικα για να είναι έτοιμος για τις σπουδές του. Η ηθοποιός τον συνόδευσε στη Σεούλ και όπως φαίνονται τα βίντεο που τράβηξε κάποιος χρήστης στο διαδίκτυο η ίδια δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνηση της.

«Έγινε αποδεκτός και σε άλλα πανεπιστήμια, αλλά επέλεξε το Yonsei» ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό People. «Έχει μελετήσει την κορεατική γλώσσα ενώ έχει μαθήματα πολλές ώρες την εβδομάδα για να προετοιμαστεί». Μάλιστα η πηγή πρόσθεσε ότι παρόλο που θα είναι μακριά από την οικογενειακή βάση στην Αμερική, το πανεπιστήμιό του είναι κοντά στο σπίτι της οικογένειας στην Καμπότζη. «Είναι πολύ δεμένος με τα αδέρφια του και όλοι τους ελπίζουν να τον επισκεφθούν σύντομα» τόνισε η πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B1bcHsVlaZc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.