ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έξαλλη η Μελέτη: Επίθεση κατα μέτωπο σε “αυθεντικό” αρσενικό (φωτο)

Έξαλλη η Μελέτη: Επίθεση κατα μέτωπο σε “αυθεντικό” αρσενικό (φωτο)

“Και να ξέρεις πως τα αυθεντικά αρσενικά είναι διακριτικά…”

Μία ανάρτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στάθηκε αφορμή για να έρθει σε αντιπαράθεση με έναν διαδικτυακό της φίλο.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ μαζί με την κόρη της, Αλεξάνδρα. Τότε ένας διαδικτυακός της φίλος, έσπευσε να σχολιάσει στη φωτογραφία το εξής: «Μουστάκι έχει ή μου φαίνεται;». Η ίδια, θέλησε να απαντήσει στο κακεντρεχές σχόλιο.

«Ναι έχω μουστάκι. Εμένα να ρωτάς. Όχι τους τρίτους στο προφίλ μου. Είναι “μουστάκι” από πανάδες και όχι από τρίχες.

Είναι ορμονικό και με την εγκυμοσύνη έγινε χειρότερα. Εμένα δε με πείραξε που με ρώτησες. Ανήκω στις τυχερές που ο άντρας τους δηλώνει ερωτευμένος ακόμα και αν έχουν μουστάκι.

Υπάρχουν όμως και γυναίκες που έρχονται σε δύσκολη θέση όταν θίγεις την εμφάνισή τους, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά. Και να ξέρεις πως τα αυθεντικά αρσενικά είναι διακριτικά», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.