ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διαζύγιο Μ.Σάιρους-Λ.Χέμσγουορθ: Εκείνη θα κρατήσει και τα 15(!) κατοικίδια – Μεταξύ άλλων 4 άλογα κι ένα…γουρούνι

Διαζύγιο Μ.Σάιρους-Λ.Χέμσγουορθ: Εκείνη θα κρατήσει και τα 15(!) κατοικίδια – Μεταξύ άλλων 4 άλογα κι ένα…γουρούνι

Ένα ζωολογικό κήπο φαίνεται πως είχαν Μάιλυ Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ, τον οποίον θα κρατήσει εξ ολοκλήρου η τραγουδίστρια,

Η Μάιλι Σάιρους θα κρατήσει και τα 15 κατοικίδια που είχαν με τον Λίαμ Χέμσγουορθ όσο ήταν παντρεμένοι, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το TMZ.

Οι δύο σταρ δεν έχουν παιδιά, αλλά όσο ήταν μαζί είχαν 15 κατοικίδια: Επτά σκύλους, δύο άλογα, δύο πόνι, τρεις γάτες και ένα γουρούνι. Τα περισσότερα από αυτά ήταν αδέσποτα ή εγκαταλελλειμένα και τα υιοθέτησε η Μάιλι. Αυτό θέλει να τιμήσει ο πρώην πλέον σύζυγός της Λίαμ Χέμσγουορθ και κατά πληροφορίες συμφώνησε όλα τα ζώα να μείνουν μαζί της.

Στην ανακοίνωση που επιβεβαίωνε τον χωρισμό τους άλλωστε, αναφερόταν πως οι δυο τους «εξακολουθούν να παραμένουν αφιερωμένοι γονείς για όλα τα ζώα που έχουν».

Ο 29χρονος ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την περασμένη εβδομάδα, ενώ η Μάιλι Σάιρους ξέσπασε μέσω Twitter και ξεκαθάρισε πως μπορεί να έχει κάνει πολλά στη ζωή της, αλλά δεν απάτησε τον άντρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την επομένη της ανακοίνωσης του χωρισμού πάντως κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της με την Κέιτλιν Κάρτερ να φιλιούνται σε γιοτ στην Ιταλία, ενώ μαρτυρίες ανέφεραν πως τις προηγούμενες μέρες ήταν σε κλαμπ του Σόχο, όπου ουσιαστικά έκαναν σεξ μπροστά στους θαμώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.