Συνελήφθη για τριπλή ανθρωποκτονία ο αδερφός της διάσημης αθλήτριας Σιμόν Μπάιλς – Tι λέει η ίδια

Συνελήφθη για τριπλή ανθρωποκτονία ο αδερφός της διάσημης αθλήτριας Σιμόν Μπάιλς – Tι λέει η ίδια

Συνελήφθη κατηγορούμενος για τριπλή ανθρωποκτονία ο αδελφός της διάσημης αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής, Σιμόν Μπάιλς.

Ο αδελφός της Αμερικανίδας γυμνάστριας Σιμόν Μπάιλς συνελήφθη από την αστυνομία ως ύποπτος για τη δολοφονία τριών ανθρώπων σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Κλίβελαντ, όπως μετέδωσαν σήμερα πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 24χρονος Τέβιν Μπάιλς-Τόμας, τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη στο Φορτ Στιούαρτ της Τζόρτζια, ανέφεραν ο ιστότοπος cleveland.com και άλλα ΜΜΕ που επικαλούνται μια κοινή ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών του Κλίβελαντ και της εισαγγελίας της κομητείας Κουγιαχόγκα.

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, ο Μπάιλς-Τόμας ήταν μέλος μιας «απρόσκλητης ομάδας» που πήγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα νοικιασμένο σπίτι όπου ήταν σε εξέλιξη ένα πάρτι. Ακολούθησε μια αντιπαράθεση με άλλους καλεσμένους και έπεσαν πυροβολισμοί.

Δύο νεαροί άνδρες σκοτώθηκαν επί τόπου: ο Ντελβάντε Τζόνσον, 19 ετών και ο Τοσόν Μπανκς, 21 ετών. Άλλος ένας, ο Ντιβόν Γκίμπσον, 23 ετών, υπέκυψε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα.

Ο Μπάιλς-Τόμας κρατείται στη φυλακή Λίμπερτι στη Τζόρτζια και πρόκειται να μεταφερθεί στο Κλίβελαντ για να του απαγγελθούν κατηγορίες. Δεν είναι σαφές αν εκπροσωπείται από δικηγόρο. Η πρωταθλήτρια δεν σχολίασε ευθέως την υπόθεση του αδελφού της, μόνο έγραψε στο Twitter: «Προσπαθώ να το χωνέψω, μην μου μιλάτε».

https://twitter.com/Simone_Biles/status/1167253518304120834

Η δύσκολη ζωή της Σιμόν Μπάιλς
Η Σιμόν Μπάιλς, Ολυμπιονίκης στο Ρίο τόσο στο σύνθετο ομαδικό των γυναικών όσο και στο ατομικό, πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της σε ανάδοχες οικογένειες, επειδή η μητέρα της ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Αργότερα υιοθετήθηκε, μαζί με τη μικρότερη αδελφή της, από τη γιαγιά της. Το 2018 αποκάλυψε ότι υπήρξε και αυτή θύμα του Λάρι Νάσαρ, του πρώην γιατρού της αμερικανικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής ο οποίος καταδικάστηκε για εκατοντάδες κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από λίγο καιρό, η Σιμόν Μπάιλς άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, όταν κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Γυμναστικής στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι, εκτέλεσε με εντυπωσιακή ακρίβεια μια πάρα πολύ δύσκολη άσκηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.