ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Τζένιφερ Λόπεζ «έφαγε» τον Τζίμι Φάλον στον χορό – Τα «έπαιξε» ο παρουσιαστής (βίντεο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ «έφαγε» τον Τζίμι Φάλον στον χορό – Τα «έπαιξε» ο παρουσιαστής (βίντεο)

Ο Τζίμι Φάλον και η Τζένιφερ Λόπεζ για τις ανάγκες του «The Tonight Show» έφτιαξαν ένα χορευτικό βίντεο όπου επιδίδονται σε ξέφρενες φιγούρες χορεύοντας διάφορα διάσημα τραγούδια.

Ξεκίνησαν με το «U Can’t Touch This» του MC Hammer και κατέληξαν με το «I Wanna Dance With Somebody», της Γουίτνεϊ Χιούστον. Στο ενδιάμεσο χρησιμοποίησαν και διάφορα «αξεσουάρ», όπως περούκες και διαδρόμους γυμναστικής.

Κάπου εκεί ο Τζίμι Φάλον, τα… χρειάστηκε! Ίδρωσε και λαχάνιασε, την ίδια ώρα που η Λόπεζ έδειχνε ακούραστη. Ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να πάρει μερικές ανάσες προκειμένου να συνεχίσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=130&v=dJQOajIxXrk

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.