ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Σε συναυλία στο Λονδίνο μου πέταξαν στην σκηνή ένα…» (βίντεο)

«Σε συναυλία στο Λονδίνο μου πέταξαν στην σκηνή ένα…» (βίντεο)

Ο Θάνος Πετρέλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ράπερ Sin Boy και δεν δίστασε να πει την γνώμη του.

«Δεν είχα δελεαστικές προτάσεις στην Ελλάδα και επέλεγα εμφανίσεις στο εξωτερικό! Σε συναυλία στο Λονδίνο, μου πέταξαν στη σκηνή ένα σουτιέν!

Επειδή εγώ ξεκίνησα λίγο διαφορετικά την καριέρα μου, βγαίνοντας από το πρώτο talent show, υπήρχε μια ταμπέλα “τα παιδιά των ριάλιτι”!

Ο Sin Boy επειδή χρησιμοποιεί λίγο την επιθετική πολιτική στο τραγούδι του, δηλαδή οι στίχοι του είναι καυστικοί! Νομίζω ότι αυτό χαλάει την εικόνα και προσωπικά δεν μου αρέσει», είπε μεταξύ άλλων ο Θάνος Πετρέλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.