ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Θοδωρή Μαραντίνη στην πρεμιέρα της εκπομπής (βίντεο)

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Θοδωρή Μαραντίνη στην πρεμιέρα της εκπομπής (βίντεο)

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να αποφάσισαν πριν μερικούς μήνες να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ωστόσο αυτό που για πάντα θα τους ενώνει η μεγάλη αγάπη που τρέφουν για τους δυο γιους τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι τόσο με τα παιδιά της όσο και με φίλους και επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ, έτοιμη να δώσει τη «μάχη» της για μια καλή θέση στον πίνακα τηλεθέασης.

Πρεμιέρα έκανε η Σίσσυ

Το πρωί του Σαββάτου η Σίσσυ έκανε πρεμιέρα στο Open Tv με την εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» και με αφορμή την πρεμιέρα του X Factor αναφέρθηκε στον Θοδωρή Μαραντίνη αλλά και στον γιο τους.

Αναφέρθηκε στον Θοδωρή Μαραντίνη

«Χθες έβλεπα το “Χ- Factor” με τα παιδιά μου… και ο μικρός που δεν έχει ξαναδεί ανάλογο σόου ποτέ, ούτε όταν ήταν ο μπαμπάς του, γιατί ήταν πολύ μικρός τότε. Τώρα είναι 6. Και κάθε φορά όταν έφτανε η ώρα της κριτικής έκλεινε τα μάτια του και έλεγε «κλείσε μου τα μάτια», «τι θα γίνει τώρα;», είπε με χαμόγελο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.