ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει: «Έκανα δύο δοκιμαστικά, με έκοψαν και από τα δύο – Το ένα ήταν μαϊμού…» (βίντεο)

Η Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει: «Έκανα δύο δοκιμαστικά, με έκοψαν και από τα δύο – Το ένα ήταν μαϊμού…» (βίντεο)

Η Σάσα Σταμάτη θα κάνει guest εμφάνιση στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Αν ήμουν πλούσιος. Η γνωστή δημοσιογράφος θα κάνει την παρουσιάστρια. Εκεί την συνάντησετο Πρωινό και η ειλικρίνεια στις απαντήσεις που έδωσε η Σάσα Σταμάτη ήταν αφοπλιστική:

«Έκανα δύο δοκιμαστικά φέτος, με έκοψαν και από τα δύο τηλεπαιχνίδια. Προφανώς δεν ήμουν καλή για να με πάρουν. Το ένα δοκιμαστικό ήταν ορίτζιναλ, όντως έψαχναν, το άλλο ήταν μαϊμού. Δεν το ήξερα, αλλά δεν πειράζει.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη στα Παραπολιτικά. Αν κάτσει κάτι καλό με κατάλληλες προϋποθέσεις, πολύ ευχαρίστως. Αλλιώς είμαι, δόξα τω Θεώ, πολύ ευχαριστημένη με αυτά που μου συμβαίνουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.