ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Έκανε αποκαλύψεις για συμπεριφορές του Prince – Είχε πάει να με γρονθοκοπήσει (βίντεο)

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Έκανε αποκαλύψεις για συμπεριφορές του Prince – Είχε πάει να με γρονθοκοπήσει (βίντεο)

Στην αποκάλυψη ενός αγνώστου περιστατικού που συνέβη μεταξύ της ίδιας και του Prince, πριν από αρκετά χρόνια, προχώρησε η Σινέντ Ο’ Κόνορ. Όπως είπε, ο διάσημος καλλιτέχνης της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη χτυπήσει.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning Britain» με χιτζάμπ και διάθεση για αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Αφού τραγούδησε την επιτυχία «Nothing Compares To You», που έχει γράψει ο Prince και την έκανε παγκοσμίως γνωστή, η Ιρλανδή τραγουδίστρια κατηγόρησε τον εκλιπόντα ότι είχε προσπαθήσει να της επιτεθεί.

Κάποια στιγμή, ο παρουσιαστής της εκπομπής Πιρς Μόργκαν, τη ρώτησε αν είχε γνωρίσει ποτέ από κοντά τον Prince, μετά τη φήμη που κέρδισε ερμηνεύοντας το τραγούδι του.

Σινέντ Ο’ Κόνορ: «Πήγε να με γρονθοκοπήσει»
«Συναντηθήκαμε μια φορά και η αλήθεια είναι πως δεν πήγε και τόσο καλά. Ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Με κάλεσε στο σπίτι του ένα βράδυ κι εγώ βλακωδώς πήγα μόνη μου. Με φώναξε γιατί δεν ένιωθε άνετα με το γεγονός ότι δεν ήμουν προστατευόμενή του. Απαίτησε να μην βρίζω στις συνεντεύξεις μου λέγοντας πως κάτι τέτοιο κάνει συνέχεια ο ιρλανδικός λαός», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων η Σινέντ Ο’ Κόνορ, προς έκπληξη όλων.

«Τον αγνόησα λέγοντάς του να πάει να… και τότε εκείνος ανέβηκε επάνω και πήρε ένα μαξιλάρι και κάτι βαρύ. Βγήκα από το σπίτι τρέχοντας και κρύφτηκα πίσω από ένα δέντρο. Άρχισε να με κυνηγάει, εγώ τον έφτυσα και εκείνος προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει. Αναγκάστηκα να χτυπήσω το κουδούνι σε ένα άλλο σπίτι για να κρυφτώ. Έπαιρνε ναρκωτικά…», συνέχισε περιγράφοντας το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ πιστεύει ότι η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Prince, ήταν αποτέλεσμα ναρκωτικών που έπαιρνε, ενώ τον κατηγόρησε ότι υπήρξε βίαιος και με άλλες γυναίκες. Ο Prince πέθανε από υπερβολική δόση τον Απρίλιο του 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.