ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Bella Hadid φόρεσε το πιο διάφανο μπλουζάκι της και βγήκε στους δρόμους του Λονδίνου (φωτο)

Η Bella Hadid φόρεσε το πιο διάφανο μπλουζάκι της και βγήκε στους δρόμους του Λονδίνου (φωτο)

Aφού περπάτησε στο σόου της Burberry στο Λονδίνο, η Bella Hadid εμφανίστηκε στους δρόμους της πόλης με ένα σχετικά casual λουκ το οποίο περιελάμβανε ένα μπεζ τζάκετ διακοσμημένο με μια μικροσκοπική καρφίτσα σε σχήμα φύλλου μαριχουάνας.

Υπήρχε επίσης, η χαρακτηριστική τσάντα ώμου της (αυτή τη φορά με ένα μεταξωτό μαντήλι δεμένο γύρω από τη λαβή) και ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή. Τέλος, η Hadid πρόσθεσε μια πινελιά από τα ’00s με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες με λουράκι στον αστράγαλο.

Μέσα όμως από το τζάκετ; Φορούσε ένα διάφανο tank top το οποίο επέτρεπε στις θηλές της να φανούν.

Πριν εντυπωσιαστείτε θα πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι δεν πρόκειται για κάτι νέο. Το κίνημα #FreeTheNipple του Instagram είναι τάση εδώ και χρόνια και έχει ήδη εισχωρήσει στην κουλτούρα διασημοτήτων και τις πασαρέλες.

Η Rihanna, η Kendall Jenner, η Kim Kardashian και η ίδια η Hadid το έχουν κάνει ήδη στο παρελθόν ενώ πριν από αυτές το έκανε η Kate Moss στην πασαρέλα της Vivienne Westwood για τη σεζόν Άνοιξη 1994.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.