Αντίνοος Αλμπάνης: «Είμαι καλά και είμαι ζωντανός – Τίποτα δεν είναι δεδομένο» (βίντεο)

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είμαι καλά και είμαι ζωντανός – Τίποτα δεν είναι δεδομένο» (βίντεο)

Με μια ανάρτησή του το περασμένο καλοκαίρι, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανησύχησε τους πάντες. Ο καρκίνος του είχε χτυπήσει την πόρτα και ο ηθοποιός είχε ξεκινήσει ήδη τις χημειοθεραπείες. Ο ίδιος, έκτοτε, δεν αναφέρθηκε ξανά στο θέμα και συνέχισε κανονικά τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Σήμερα, ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι καλά και τα λόγια του δίνουν κουράγιο σε όποιους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Οτιδήποτε πηγαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω, είτε καλό είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό για να μπορούμε να το επεξεργαζόμαστε σωστά και να εξελισσόμαστε. Αν μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να δίνουμε δύναμη και κουράγιο… ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Τίποτα, τίποτα, τίποτα δεν είναι δεδομένο, οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις γύρω σου ανθρώπους να σε στηρίζουν, να σε φροντίζουν και να σε αγαπάνε. Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, από τους συναδέλφους μου, από τους φίλους μου. Είμαι καλά, είμαι εδώ, είμαι μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός.

Είναι απολύτως λογικό να περνάς και από το στάδιο της αναθεώρησης. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας», κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.