ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σάλος με την αποκάλυψη του Ντένις Ρόντμαν: «Η Μαντόνα μου πρόσφερε 20 εκατ. για να την αφήσω έγκυο» (βίντεο)

Σάλος με την αποκάλυψη του Ντένις Ρόντμαν: «Η Μαντόνα μου πρόσφερε 20 εκατ. για να την αφήσω έγκυο» (βίντεο)

Αίσθηση προκάλεσε ο ισχυρισμός του Ντένις Ρόντμαν ότι την εποχή που είχε σχέση με τη Μαντόνα, το 1993, η «βασίλισσα της ποπ» του πρόσφερε 20 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να την αφήσει έγκυο!

Η συνέντευξη του Ντένις Ρόντμαν στο «Τhe Breakfast Club»

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Breakfast Club», ο 59χρονος πρώην άσος του NBA, η ζωή του οποίου έγινε πρόσφατα ντοκιμαντέρ,υποστήριξε ότι θα λάμβανε το απίστευτο αυτό ποσό μόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους.


Όπως είπε ο Ρόντμαν, βρισκόταν σε καζίνο του Λας Βέγκας, όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τη Μαντόνα. «Μου είπε “Ντένις, ξέρεις έχω ωορρηξία”. Της λέω “Τι είναι αυτό;”. Προσπαθούσα, ξέρετε, να τη ρίξω τότε στο κρεβάτι…». Στη συνέχεια η διάσημη τραγουδίστρια φέρεται να έστειλε ένα τζετ για να τον παραλάβει και να μπορέσουν να κάνουν σeξ και αμέσως μετά ο Ρόντμαν επέστρεψε στο Λας Βέγκας για να συνεχίσει τον τζόγο.

https://www.instagram.com/p/Bs1j2wjHFaE/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανώς οι δυο τους δεν απέκτησαν παιδί, αλλά ο Ρόντμαν πιστεύει, όπως είπε στην εκπομπή, ότι ίσως δεν είναι ο μοναδικός στον οποίο η Μαντόνα έκανε μια τέτοια πρόταση. Άφησε, μάλιστα, να εννοηθεί ότι η 22χρονη σήμερα κόρη τής Μαντόνα, Λούρδη, μπορεί να είναι ο καρπός ενός ανάλογου ντιλ που έκανε η «βασίλισσα της ποπ» με τον τότε γυμναστή της Κάρλος Λεόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.