ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έλληνας τραγουδιστής παραμένει σε κώμα από τον Ιούλιο – Σε ένα θαύμα ελπίζει η οικογένειά του

Έλληνας τραγουδιστής παραμένει σε κώμα από τον Ιούλιο – Σε ένα θαύμα ελπίζει η οικογένειά του

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και πρώην μέλος της “Σπείρα Σπείρα” του Σταμάτη Κραουνάκη παραμένει σε κώμα από τις αρχές Ιουλίου και νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, ύστερα από ανακοπή καρδιάς και απανωτά εμφράγματα που υπέστη.

Η οικογένεια του Βασίλη Μοσχονά ελπίζει σε ένα θαύμα. “Η κατάσταση της υγείας του μπαμπά μου είναι σοβαρή, αλλά ευτυχώς σταθερή. Περιμένουμε με αγωνία να συνέλθει. Πηγαινοερχόμαστε εναλλάξ η μητέρα και τα αδέλφια μου από την Αθήνα στη Λάρισα για να μην μείνει ούτε λεπτό μόνος του. Και αυτό το καταφέραμε, επειδή οι εργοδότες μας έδειξαν αμέσως μεγάλη κατανόηση στο πρόβλημά μας και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω”, είπε μιλώντας στην Espresso, η κόρη του γνωστού τραγουδιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κόρη του Βασίλη Μοσχονά ανέφερε ότι πολλοί συνάδελφοί του έσπευσαν να τον στηρίξουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.