ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H Σπυριδούλα από το MasterChef άλλαξε στυλ – Έκοψε τα μαλλιά της και το ανέβασε στο instagram (φωτο)

H Σπυριδούλα από το MasterChef άλλαξε στυλ – Έκοψε τα μαλλιά της και το ανέβασε στο instagram (φωτο)

Η Σπυριδούλα, λοιπόν, η οποία μας έκανε να θυμώσουμε, μερικές φορές και να αγανακτήσουμε μαζί της κατά τη διάρκεια προβολής του τελευταίου κύκλου του Master Chef, τώρα συντηρεί ένα σχετικά καλό προφίλ προς τα έξω και κάθε της κίνηση καταγράφεται από τα media.

Η νεαρή κοπέλα από τον Βόλο η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά τελικά έχασε τη νίκη από τον Μανώλη Σαρρή μας εξέπληξε πρόσφατα -άλλους ευχάριστα και άλλους δυσάρεστα- για την απόφασή της να ξαναδηλώσει συμμετοχή στο Master Chef της φετινής σεζόν.

Και τώρα μας επιφύλασσε ακόμα μία έκπληξη. Πρόκειται για τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που ομολογουμένως της πηγαίνει πολύ.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφία της με το νέο λουκ της και είναι πράγματι μία… άλλη!

Η Σπυριδούλα όχι μόνο αποχωρίστηκε τα μακρυά πλούσια σγουρά μαλλιά της αλλά υιοθέτησε και ένα hair look που της πηγαίνει πολύ. Πραγματικά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.