ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έτσι ξεπερνάει τον χωρισμό της η Ιωάννα Τούνη (βίντεο)

Έτσι ξεπερνάει τον χωρισμό της η Ιωάννα Τούνη (βίντεο)

Η ξανθιά καλλονή, Ιωάννα Τούνη, μπορεί να χώρισε πριν δύο περίπου μήνες, ωστόσο δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ, με τις καυτές πόζες στο Instagram να δίνουν και να παίρνουν! Η καλλονή, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το My Style Rocks1, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους τον περασμένο Αύγουστο ότι η σχέση της με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου έχει λήξει.

Μπορεί από εκείνη τη μέρα να γράφτηκαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην της να έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της Ζένιας Σολδάτου από το Power of Love, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτά. Η σέξι Θεσσαλονικιά συνεχίζει να ρίχνει το βάρος στο online shop με ρούχα που διατηρεί αλλά και να σχεδιάζει. Αν και μια τόσο εντυπωσιακή γυναίκα σπάνια μένει μόνη της, η ίδια δεν θέλει να μιλήσει για την προσωπική της κατάσταση. Μετά την υπερέκθεση που είχε η σχέση της με τον Νώντα Παπαντωνίου, η ίδια φαίνεται να θέλει να προστατεύσει τις νέες προσωπικές της επιλογές.

Η Ιωάννα Τούνη, μάλιστα, μίλησε στο ένθετο Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου για το πώς περνάει μετά τον χωρισμό της αλλά και για την τωρινή σχέση της με τον Νώντα Παπαντωνίου: «Είμαι καλά, δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Περνάω σούπερ. Να είναι καλά. Έχουμε πολύ καλή σχέση». Πάντως από τη μέρα που χώρισε δεν σταματά τις βραδινές εξόδους και να περνάει καταπληκτικά με την παρέα της! Σχεδόν κάθε νύχτα, βάζει τα σέξι outfits που σχεδιάζει η ίδια, τα τακούνια της και βάζει «φωτιά» στη νύχτα της Θεσσαλονίκης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=yARg-Xm-0NA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.