Εντυπωσιακό: Δείτε το πολυτελές διαμέρισμα του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν στο Σόχο (φωτο)

Εντυπωσιακό: Δείτε το πολυτελές διαμέρισμα του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν στο Σόχο (φωτο)

Για αρκετά χρόνια, το διαμέρισμα 4BC στο Σόχο, ήταν η κατοικία του φημισμένου μουσικού και σχεδιαστή μόδας Κάνιε Γουέστ και της συζύγου του Κιμ Καρντάσιαν. Σχεδιασμένο από τον φημισμένο Ιταλό αρχιτέκτονα Κλαούντιο Σίλβεστριν, αυτό το σύγχρονο σπίτι στην καρδιά της περιοχής ορόσημο της Νέας Υόρκης, το οποίο παρουσιάστηκε από την Vogue και το Elle Décor, διατίθεται ξανά προς πώληση.

Καθώς εισέρχεται κάποιος στην κατοικία των 225 τετραγωνικών μέτρων, του δημιουργείται μια αίσθηση γαλήνης, καθώς οι χώροι του καθιστικού λούζονται από φυσικό φως μέσα από τα 13 υπεμεγέθη παράθυρα, τα οποία προσφέρουν εξαιρετική θέα στα βόρεια και στα ανατολικά της πόλης.

Το καθιστικό, η τραπεζαρία και η κουζίνα συνδέονται με το κυρίως υπνοδωμάτιο και το μπάνιο, καθώς δεν υπάρχουν διαχωριστικά. Η κατοικία διαθέτει φυσικές αποχρώσεις, ενώ τα τα πατώματα της είναι εξ’ ολοκλήρου από ασβεστόλιθο. Αυτό που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, είναι οι δύο πέτρινες κατασκευές, η μια εκ των οποίων χρησιμοποιείται ως πάγκος της κουζίνας και η δεύτερη ως μια ενιαία μονάδα που λειτουργεί ως νεροχύτης και μπανιέρα.

Η ευρύχωρη κυρίως σουίτα είναι ένα μινιμαλιστικό ιερό το οποίο λούζεται από φυσικό φως, διαθέτει έπιπλα σε φυσικούς τόνους, πολλές ντουλάπες και συνδέεται πολύ όμορφα με το μπάνιο.

Η αυστηρή γεωμετρία της κατοικίας, σε συνδυασμό με την ελεύθερη ροή του χώρου και των φυσικών υλικών, μεταδίδουν μια αίσθηση τελετουργίας που είναι κομψή και όχι εκφοβιστική.

Η κατοικία διατίθεται προς πώληση έναντι 4,7 εκατ. δολαρίων.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.