Η Mόνικα Μπελούτσι έκανε την αλλαγή – Έκοψε τα μαλλιά της και δείχνει ακόμα πιο όμορφη (φωτο)

Η Mόνικα Μπελούτσι έκανε την αλλαγή – Έκοψε τα μαλλιά της και δείχνει ακόμα πιο όμορφη (φωτο)

Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού οι μεγαλύτεροι οίκοι υψηλής ραπτικής καθήλωσαν το κοινό με τις κολεξιόν τους για την επόμενη σεζόν.

Καλλίγραμμα μοντέλα περπάτησαν στα catwalks και ανέδειξαν τα ονειρεμένα σύνολα των σχεδιαστών, ενώ οι επίσημοι καλεσμένοι έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φωτογράφων αλλά και των media.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα shows ήταν και αυτό του οίκου Dolce & Gabbana, που παρουσίασε την Spring 2020 Ready to Wear συλλογή του. Όπως χαρακτηριστικά είπαν οι σχεδιαστές, η συλλογή με τα 124 συνολικά looks μετέφερε το κοινό στην Ζούγκλα της Σικελίας και η αίθουσα γέμισε με animal & tropical prints.

Στην παρουσίαση αυτή έδωσε το «παρών» και η Μόνικα Μπελούτσι, την οποία ο φακός εντόπισε στο front row μαζί με άλλες A-list προσωπικότητες, όπως η Σοφία Βεργκάρα. Στα 54 της χρόνια η Μπελούτσι ξέρει πολύ καλά να στρέφει όλα τα βλέμματα επάνω της χάρη στο ιδιαίτερο στιλ της και αποτέλεσε την έκπληξη, αφού πήρε την απόφαση να κάνει την ανατροπή και να αλλάξει το look της.

Η ηθοποιός με τη διαχρονική γοητεία, υιοθέτησε την κορυφαία τάση της φετινής σεζόν και εμφανίστηκε με καρέ κούρεμα, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές της, που την έχουνε συνηθίσει με μακριά, πλούσια μαλλιά.

Όσο για το σύνολο που επέλεξε η σταρ, πρόκειται για ένα λευκό μπλέιζερ και ασορτί παντελόνι με καμπάνα, τα οποία συνδύασε άψογα με μαύρο διάφανο πουκάμισο, σκούρα μαύρα γυαλιά ηλίου και nude ψηλοτάκουνες γόβες. Μυστήριο, αυστηρό και ταυτόχρονα σέξι και αποκαλυπτικό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.