Ελένη Καστάνη: «Πήρα 10.000 ευρώ το επεισόδιο σε σειρά – Δεν θα κάνω και την αστυνομία θεάτρου» (βίντεο)

Ελένη Καστάνη: «Πήρα 10.000 ευρώ το επεισόδιο σε σειρά – Δεν θα κάνω και την αστυνομία θεάτρου» (βίντεο)

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Καστάνη.

Η ηθοποιός μίλησε για το υψηλό κασέ της, τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τη σειρά, « Κάνε γονείς να δεις καλό», η οποία «κόπηκε».

Ελένη Καστάνη: «Πήρα 10.000 ευρώ το επεισόδιο»
Συγκεκριμένα η Ελένη Καστάνη είπε στην κάμερα του Star Channel: «Ομολογώ πως πήρα 10.000 ευρώ το επεισόδιο, μία φορά, αλλά δεν θέλω να πω σε ποια σειρά γιατί οι συνάδελφοι θα τρελαθούν!

Το ότι σταμάτησε το σίριαλ «Κάνε γονείς να δεις καλό» μου στοίχισε περισσότερο καλλιτεχνικά, δεν μπορώ να το χωνέψω ότι σταμάτησε αυτό το σίριαλ. Για εμένα δεν έπρεπε να σταματήσει.

Ελένη Καστάνη: «Υποκλίνομαι στο ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή»
Οι παραγωγοί του Μάρκου Σεφερλή μου είπαν πως περίμεναν ότι θα τους κλείσω το τηλέφωνο. Τους είπα ότι κακώς το περίμεναν, γιατί εγώ ήθελα χρόνια να δουλέψω με τον Μάρκο. Μπορεί να διαφωνώ σε κάτι μαζί του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να υποκλιθώ στο ταλέντο του».

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα κάποια σκηνή μαζί με τον Ντάνο, αλλά δεν θα κάνω και την αστυνομία θεάτρου να αποκλείω κόσμο».

Η ηθοποιός παραχώρησε στον Γιάννη Πουλόπουλο μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει την αμοιβή της σε ένα σίριαλ που συμμετείχε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.