ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζέτα Μακρυπούλια: Tι λέει για το βραδινό με τον Νίκο Μουτσινά και για την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (βίντεο)

Ζέτα Μακρυπούλια: Tι λέει για το βραδινό με τον Νίκο Μουτσινά και για την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (βίντεο)

Καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, που ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Final 4 στον ΑΝΤ1 στις αρχές του Οκτώβρη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια, τους λόγους που δεν θα κάνει φέτος θέατρο, αλλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που θα βρίσκεται απέναντί της στην κριτική επιτροπή του Talent Show.

Πριν ξεκινήσει η κουβέντα της Φαίης Σκορδά με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η εκπομπή προέβαλε ένα σύντομο βίντεο για την καριέρα της. Αμέσως μετά η ηθοποιός εξήγησε πως βλέποντας πίσω, εργαζόταν εξαντλητικά. «Δεν ξέρω πόσο μπορούσα να ευχαριστηθώ ότι έκανα, γιατί πραγματικά κοιμόμουν τρεις ώρες» λέει και εξηγεί: «Έκανα ταινία, σίριαλ και θέατρο μαζί. Αυτά για να τα κάνεις θες παραπάνω από 24 ώρες».

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν κάνω θέατρο για να αποδείξω κάτι

«Δεν κάνω θέατρο για να αποδείξω κάτι, το κάνω γιατί μου αρέσει και το αγαπώ» σημείωσε στη συνέχεια η Ζέτα Μακρυπούλια. Όπως εξήγησε, έχοντας αναλάβει εκτός από την παρουσίαση του «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» και του «Final 4», αποφάσισε να μην κάνει και θέατρο. «Στενοχωρήθηκα στην αρχή που ξεκινούσαν όλοι πρόβες και εγώ καθόμουν. Βέβαια μου αρέσει μια φορά στα 4-5 χρόνια να γίνεται μια αποχή» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρεται και στις επιλογές της στην τηλεόραση εξηγώντας πως αν και πολλές φορές δέχεται αμέσως την πρόταση που της κάνουν, όπως με το Final 4 ή το Dancing Wirh The Stars, δεν συνέβη το ίδιο και με το βραδινό σόου που έκανε πριν από δυο χρόνια παρέα με τον Νίκο Μουτσινά.

Το Sunday Live ξεκίνησε στα μέσα της σεζόν πριν από δύο χρόνια και διεκόπη έπειτα από λίγες εκπομπές λόγω χαμηλής τηλεθέασης. «Εκεί δεν ήταν αμέσως, εκεί είχαμε πολλά πήγαινε-έλα. Δεν ήθελα πάρα πολύ, αλλά επειδή ήταν ο Νίκος είπαμε να το κάνουμε» παραδέχεται σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια για εκείνη την τηλεοπτική της δουλειά. «Εκεί δυσκολεύτηκα λιγάκι, εδώ όχι» προσθέτει για το τάλεντ σόου που θα παρουσιάσει φέτος.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει δεύτερες σκέψεις για την τηλεόραση
Το Final 4 είναι ένα νέο φορμά αναζήτησης ταλέντων στη μουσική, στο οποίο τέσσερις τραγουδιστές θα κρατούν από την πρώτη στιγμή τη θέση των φιναλίστ. Η πρόκληση λοιπόν θα είναι εκείνοι να διαγωνιστούν με άλλους παίκτες που επιθυμούν να πάρουν τη θέση τους στην τετράδα, ως τον τελικό νικητή.

Ανάμεσα στους κριτές, όπως ο Μιχάλης Stavento και η Ελένη Φουρέιρα, θα δούμε για πρώτη φορά σε τέτοιο ρόλο και τον σύντροφο της Ζέτας Μακρυπούλια, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η παρουσιάστρια αναφέρει στη Φαίη Σκορδά πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για ανάλογες εκπομπές στο παρελθόν. «Δεύτερες σκέψεις γενικά έχει με το θέμα τηλεόραση γιατί είναι συνεσταλμένος, δεν νιώθει άνετος» σημειώνει και εξηγεί πως αυτή τη φορά, ο ερμηνευτής αποφάσισε να πει το μεγάλο «ΝΑΙ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.