ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο μεγάλος καημός του «Mr Jumbo»… Γιατί αφήνει εκτός τις κόρες του και ψάχνει διάδοχο

Ο μεγάλος καημός του «Mr Jumbo»… Γιατί αφήνει εκτός τις κόρες του και ψάχνει διάδοχο

Δεν πάνε πολλοί μήνες από τότε που ο «βασιλιάς» των παιχνιδιών, Αποστόλος Βακάκης, έθεσε θέμα διαδοχής, προσδιορίζοντας κατ΄ ουσίαν το τέλος μιας χρυσής εποχής.

Και το έθεσε ευθέως από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Jumbo, λέγοντας πως είναι μια διαδικασία που θα πάρει κάποια χρόνια για να ολοκληρωθεί και την οποία ενεργοποίησε η αποπομπή του πρώην αναπληρωτή αντιπροέδρου της εισηγμένης, Βαγγέλη Παπαευαγγέλου.

Όπως δήλωσε ο Mr Jumbo, εντός 10ετίας η εισηγμένη θα περάσει εξολοκλήρου στα χέρια μίας νέας γενιάς στελεχών που μπορεί να προέρχονται είτε απ’ το εσωτερικό της ίδιας της Jumbo είτε από την αγορά. Πρόθεση της διοίκησης, όπως είπε ο κ. Βακάκης, είναι να βρεθεί ένα στέλεχος από τη νέα γενιά που θα πάει την εταιρεία για τα επόμενα 20 χρόνια. Γι αυτό και θα χρειαστεί χρόνος για την αναπλήρωση της.

«Το όραμα μου και ο στόχος είναι σε 10 χρόνια από τώρα η Jumbo να είναι διπλάσια σε μέγεθος ώστε να γίνει leader στα Βαλκάνια και κάθε χρόνο να αυξάνει με συνετό τρόπο το μέρισμα στους πιστούς μετόχους. Τότε θα τερματίσω και την δική μου πορεία στην εταιρεία, εάν μέχρι τότε θέλει ο Θεός», δήλωσε ο κ. Βακάκης. Μάλιστα εμφανίστηκε σίγουρος στους μετόχους ότι μπορεί να βρεθεί αντικαταστάτης του. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι οι δυο κόρες του μένουν εντελώς έξω από το επιχειρηματικό παιχνίδι, αλλά έχουν αποκατασταθεί οικονομικά από τον πατέρα τους.

Μετά τον θάνατο του 23χρονου γιου του Γιώργου σε εκείνο το φοβερό τροχαίο δυστύχημα, τον Φεβρουάριο του 2017, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, με απολογισμό τέσσερις νεκρούς, ο Απόστολος Βακάκης δεν έχασε μόνο το παιδί του, αλλά και τον διάδοχό του. Και αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο μεγάλος του καημός. Η κόρη του Σοφία, παρότι εργάζεται στην επιχείρηση, δεν έχει σε καμία περίπτωση τις ικανότητες να ηγηθεί, ενώ η Χριστίνα μόλις έγινε μητέρα -απέκτησε κοριτσάκι – και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της, τον εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ και να αφοσιωθεί στην οικογένεια και την καλή ζωή της. Έτσι, ο Mr Jumbo ξεμένει από εξ΄ αίματος διαδόχους και αναζητά εκείνον που θα μπορούσε να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την αυτοκρατορία του…

Η μικρή τους πριγκίπισσα τους έχει πάρει τα μυαλά. Η Ίριδα τους έχει ενώσει ακόμη περισσότερο. Και όπως γράφει η Real Life το ζευγάρι προχωράει στο επόμενο βήμα.

Όπως αναφέρουν στην εφημερίδα φίλοι του ζευγαριού, ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη σχεδιάζουν σύντομα ν’ ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας και η επιθυμία τους είναι το μυστήριο να γίνει σε κλειστό κύκλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.