Ο Ίψεν «μπήκε» μέσα στην Ειρήνη Καζαριάν – Η απάντησή της για την κριτική που δέχθηκε (φώτο)

Ο Ίψεν «μπήκε» μέσα στην Ειρήνη Καζαριάν – Η απάντησή της για την κριτική που δέχθηκε (φώτο)

Η απάντηση της Ειρήνης Καζαριάν στους επικριτές της για τη συμμετοχή της στο θεατρικό έργο «Κούκλες» που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, πραγματικά εξέπληξε.

Η συμμετοχή της, όμως, στην παράσταση και συγκεκριμένα οι απαντήσεις που έδωσε ή μάλλον δεν έδωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για το θεατρικό, έδωσαν αφορμή για οξεία κριτική, καθώς όταν η Ειρήνη Καζαριάν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το έργο, δεν θυμόταν το όνομα του ρόλου της, ενώ και η αντίδραση της έμοιαζε ειρωνική. Από τις πιο χαρακτηριστικές από αυτές που διατυπώθηκαν ήταν αυτή του Γιώργου Λιάγκα.

Στην κριτική που δέχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, μετά το πρώτο σχόλιο τύπου… δεν με νοιάζει, αποφάσισε να απαντήσει τώρα, μέσω Insta Stories. Ο λόγος της σοβαρός και μετρημένος, εξέπληξε πολλούς.

Η απάντηση της Ειρήνης Καζαριάν στην κριτική που δέχθηκε
Παρομοιάζοντας τον εαυτό της με τη Νόρα, το ρόλο που ενσαρκώνει, η Ειρήνη Καζαριάν απάντησε στους επικριτές της.





Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.